Endülüs'ün bilinmeyenleri Dünyayı Geziyorum'da!

Özlem Tunca’nın sunduğu Dünyayı Geziyorum, İspanya’da Arap medeniyetinin hüküm sürdüğü Endülüs’ten görüntülerle ekranlardaki yerini alacak.

Endülüs'ün bilinmeyenleri Dünyayı Geziyorum'da!
Endülüs'ün bilinmeyenleri Dünyayı Geziyorum'da!
GİRİŞ 22.10.2015 12:42 GÜNCELLEME 26.10.2015 10:10

Ekranların en keyifli gezi programı Dünyayı Geziyorum’da Özlem Tunca, eşi Yasin Esirgenç ve minik oğlu Yakupcan ile birlikte dünyayı izleyicilerinin ayaklarına getirmeye devam ediyor. Dünyayı Geziyorum bu hafta İspanya’nın göbeğinde yer alan Endülüs’ten eğlenceli görüntüleri izleyicilerine aktaracak. Avrupa’ya kurulan ilk İslam devleti olan Endülüs sokaklarını karış karış gezen Özlem Tunca birbirinden ilginç hayat hikâyelerini izleyicileri için derleyecek.  Endülüs’ün binlerce yıllık geçmişe sahip olan tarihi yapıları, Avrupa’nın göbeğindeki Müslümanların yaşam tarzları, farklı yemek kültürleri Dünyayı Geziyorum ile ekran başındaki izleyiciye ulaşacak.
 
Alışılmış gezi programlarından farklı olarak her bölümü macera ve heyecan yüklü olan Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum, dünyanın hiç bilinmeyen bölgelerini, gelenek ve göreneklerini izleyici karşısına çıkarıyor. Dünyayı Geziyorum, izleyicilerini kimi zaman el sürülmemiş doğada gezintiye çıkarırken kimi zaman da buram buram tarih kokan sokaklarda dolaştırıyor.
  
Dünyayı yakından görüp tanımak isteyenlerin ilgiyle izleyeceği Özlem Tunca İle Dünyayı Geziyorum her Pazar 17:00’de Kanal 7 ekranlarında…
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu