Kanal 7'nin 12 kuruluş yıldönümü

Kanal 7 12’inci yılını kutladı. 1994’te yayın hayatına başlayan Kanal 7 12’inci yılını çalışanlarıyla birlikte kutladı. İşte anlamlı kutlamada yaşanan duygusal anlar.

Kanal 7'nin 12 kuruluş yıldönümü
Kanal 7'nin 12 kuruluş yıldönümü
GİRİŞ 05.07.2006 15:58 GÜNCELLEME 25.08.2020 16:10

Eyüp’teki Kanal 7 binasında gerçekleşen kutlamaya Kanal 7, Radyo 7, Haber 7 TV ve Haber 7.com çalışanları, Kanal 7’de program sunan sanatçılar ve Kanal 7’nin iş ortakları katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Temmuz 1994 yılında yayın hayatına başlayan ve istikrarlı bir şekilde büyüyen Kanal 7, 12’inci yılını bütün personeli ve emeği geçenlerin katıldığı bir kokteyle kutladı.

 

 

 

 

 

 

 

 

4 Temmuz Salı günü Kanal 7’nin Eyüp’teki binasında gerçekleşen kutlamaya kurum personeli, Kanal 7 Yönetim Kurulu Üyeleri ve kurumun iş ortaklarından temsilciler ve sanatçılar katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kanal 7 Yönetim Kurulu’nun hazır bulunduğu törende Yönetim Kurul Başkanı Zekeriya Karaman yaptığı konuşmada Kanal 7’nin, 12 yıl boyunca yüz kızartan bir şey yapmadığını vurguladı.  

 

 

 

 

 

Kanal 7, Kanal 7 INT, Radyo 7, Haber 7.com, Haber 7 TV’den sonra 91.8’den test yayınına başlayan İstanbul’un Sesi radyosunun da aileye katıldığını belirten Karaman, yayın kuruluşlarının yakaladığı başarıya değindi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Duygulu bir konuşma yapan Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı, “Benim için bugün duygulu ve anlamlı bir gün. Yayın hayatına başlayalı 14 yıl oldu. Hamdolsun ayağımız taşa değmeden buralara kadar geldik. Bunda emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Başta Malik Akbaş olmak üzere vefat eden arkadaşlarımızı rahmetle anıyorum. Emekli olan çalışanlara da teşekkür eder, sevgilerimi belirtmek isterim. Bugüne kadar iyi olduk bundan sonrada hep birlikte daha ileriye götürmek istiyoruz. Başarılarınızın devamını dilerim. Herkese teşekkür ederim…“ dedi.

 

 

 

 

 

Kanal 7’nin geçtiğimiz yıla oranla izlenme grafiğini yüzde 20 oranında arttırdığını belirten Karaman, bütün birimlere tek tek teşekkür etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Çalışanlara bir de müjde veren Karaman, “Kurumumuzda çalışan tüm arkadaşlar için kurs gibi kendilerini geliştirici programları yapmak istiyoruz. Mesleki başarıları, daha ileriye gidebilmeleri ve kariyerleri için gerekli olan tüm eğitim çalışmalarına biz yönetim olarak destek vereceğimize söz veriyoruz. Maddi ve manevi desteği gönülden yapmaya hazırız.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10’ncu yılını dolduranlara plaket verilmesiyle devam eden kokteyl, Kanal 7 ekranının muzip gezgini Şoray Uzun’un sahnede yaptığı esprili konuşmalarıyla son buldu.

 

 

 

 

 

Kanal 7 ekranında program sunan sanatçılar Mahmut Tuncer, Nur Ertürk, Şebnem Kısaparmak ve Türksoy’la İpek Yolu programını hazırlayan Seyfullah Türksoy, İskele Sancak’ın sunucusu Mustafa Karaalioğlu da 12. yıldönümü kokteyline katılarak tüm çalışanlarla birlikte bu mutlu günü paylaştılar.

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Türkiye Gazze'ye en çok yardım yapan ülke unvanını bırakmadı