O Ses Türkiye'nin finallerinde Hakan-Gökhan şovu

Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında büyük güne adım adım geliniyor. 31 Ocak'ta O Ses Türkiye'de final heyecanı vardı.

GİRİŞ 02.02.2016 12:42 GÜNCELLEME 02.02.2016 13:54

Acun Ilıcalı'nın hazırladığı ve Tv 8'de yayınlanan O Ses Türkiye, dün akşam geceye damga vurdu. O ses Türkiye yarışmasında finale katılacak olan gruplar ve yarışmacılar netleşti. Kıran kırana geçen finale gidiş yarışmasında Hakan-Gökhan grubu oldukça dikkat çekti ve grubunda yer alan Türkan Kürşad ve Emre Sertkaya finale çıktı. Ebru Gündeş'in takımından ise finale çıkan isim Tankurt Manas oldu. Hadise'nin takımından ise Aziz Kıras finale çıktı. Bu zamana kadar şampiyon olamayan Hadise, grubundaki Aziz Kıras'ın finale çıkmasıyla gözyaşlarına boğuldu.

31 Ocak O Ses Türkiye'nin gecesi oldu. Finale giden yolda sanatçılar ve onların grubunda yer alan yarışmacılar en iyi performansını sağladılar. Önceki duruma bakıldığında yarı finale çıkılmadan önce grupların ve yarışmalar şu şekildeydi

O Ses Türkiye yarı final 1. grup

Gökhan ve Hakan’dan Ali Dağaşan

Gökhan ve Hakan’dan Türkan Kürşad

Ebru Gündeş’ten Tankurt Manas

Murat Boz’dan Ali Mert Habib

O Ses Türkiye yarı final 2. grup

Ebru Gündeş’ten Busegül Yalçın

Gökhan ve Hakan’dan Emre Sertkaya

Hadise’den Aziz Kiraz

Gökhan ve Hakan’dan Alparslan Adsay

O Ses Türkiye'de yarı finale hak kazanan isimler ise: Emre Sertkaya, Busegül Yalçın, Ali Mert Habipoğlu, Ali Dağaşan, Aziz Kiraz, Alpaslan Adsay, Türkan Kürşat ve Tankurt Manas

O SES TÜRKİYE'DE MURAT BOZ'UN DURUMU


O Ses Türkiye'de yarı finallerde elenen Murat Boz, yarışmaya veda etti. Bu sene finale kendi yarışmacılarından hiçbirini çıkartamayan Murat Boz'un tek tesellisi Acun Ilıcalı oldu.

 EBRU GÜNDEŞ'TEN İŞ İSTEMESİ ACUN ILICALI'YI KIZDIRDI

O ses Türkiye'de Ebru Gündeş'in takımından olan yarışmacı Ercan'ın Ebru Gündeş'ten iş istemesiyle birlikte bir anda sessizlik oluştu. Ercan "İki tane çocuğum var işim yok, işsizim, burdan Ebru abla, hocam işim yok" demesiyle gözler Ebru Gündeş'e çevrilirken, Acun Ilıcalı sinirlenerek "Keşke bunları backstagede söyleseydin, canlı yayında iş başvurusu yapman çok da iyi olmadı bence biz sana her türlü yardımcı oluruz ekranlardan Ebru Gündeş’i zor duruma düşürme" sözlerini söylemesiyle Ercan'ın morali daha çok bozuldu.

O SES TÜRKİYE'DE BÜYÜK FİNAL NE ZAMAN?

TV 8'in amiral gemilerinden olan O Ses Türkiye'de sona doğru yaklaşılıyor. O Ses Türkiye'nin büyük finali 2 Şubat 2016 Salı gecesi (bu akşam) gerçekleşiyor. O Ses Türkiye'nin finalinde en çok dikkat çekecek olan Hadise ve onun yarışmacısı.

O SES TÜRKİYE'Yİ BİRİNCİYLE BİTİRENİN ÖDÜLÜ NE OLACAK

Bu akşam belli olacak olan O Ses Türkiye'nin birincisinün albümü olacak ve son model bir araba kazanacak. 

AZİZ KIRAZ FİNALE ÇIKTI HADİSE GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

O Ses Türkiye'de Hadise'nin yarışmacısı Aziz Kıraz finale çıkınca, Hadise gözyaşlarıyla Aziz'i karşıladı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'