Yerel gazeteden şehri ayağa kaldıran şaka

Bandırma'da bir yerel gazete, Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'un kalp krizi geçirdiği haberini geçince ortalık karıştı.

Yerel gazeteden şehri ayağa kaldıran şaka
Yerel gazeteden şehri ayağa kaldıran şaka
GİRİŞ 01.04.2016 17:39 GÜNCELLEME 01.04.2016 17:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yayın yapan bir gazete, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza arasında çıkan tartışmanın kalp krizi ile bittiğini yazınca ilçede büyük şok yaşandı. Halbuki her şey 1 Nisan şakasından ibaretti.

Bandırma’da yayınlanan Eylül Gazetesi’nde "Tartışma Sonrası Kalp Krizi Geçirdi! Durumu Ağır" başlığıyla çıkan haberde, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza arasında çıkan tartışma kalp krizi ile bitti. Durumu ağır olduğu gelen ilk bilgiler arasında.Balıkesir’in Büyükşehir olmasıyla beraber Bandırma’ya ile arasında olan uçurum daha da derinleşerek çıkmaz bir hal kazanmıştı. AK Parti’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un CHP’li Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ile olan tartışmaları bu kez kötü bir sonla bitti. Son olarak bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur ile yan yana gelen ikili sokak ortasında onlarca kişi arasında bir anda tartışmaya başladılar. Birbirlerine adeta siyaset dersi vermeye çalışan Belediye Başkanların kalbi daha fazla dayanamadı.

BAŞKAN: EŞEK ŞAKASI

Sokak ortasında bir anda yere yığılan Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya olay yerinde bulunan 7 koruması aynı anda müdahale yaparken, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un duygulu anlar yaşadığı gözlendi" denildi. Haberin sonunda ise "Şaka beya Şaka" denildi. Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ise sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile sağlık durumunun çok iyi olduğunu belirtirken, yapılan şakanın ’eşek şakası’ olduğunu söyledi.

YORUMLAR 2
  • İlginç 7 yıl önce Şikayet Et
    1 nisanın nasıl çıktığını ve yayıldığını araştırın müslümanlar. Yazık. ..
    Cevapla
  • murattürk 7 yıl önce Şikayet Et
    bu şaka falan değil olsa olsa essoglu şakası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!