Türkiye’nin dizi sitesi diziler.com yenilendi

Televizyon dünyasında yayınlanmış ve yayınlanmakta olan dizi içeriklerini aktaran Diziler.com yepyeni tasarımı tekrar karşınızda.

Türkiye’nin dizi sitesi diziler.com yenilendi
Türkiye’nin dizi sitesi diziler.com yenilendi
GİRİŞ 25.05.2016 08:16 GÜNCELLEME 25.05.2016 12:33

Diziler.com dizi severleri en güncel haberler, en özel eleştiriler ve reyting analizleriyle buluşturmayı amaç edinmiş bir girişim olarak Türkiye’nin en zengin dizi içerik sitesini oluşturuyor. Tek bir üyelik formu ile sizin de parçası olabileceğiniz Diziler.com’da içerik oluşturabilir, favori dizilerinizi listeleyebilirsiniz. Diğer üyeler ile arkadaş olup mesajlaşabileceğiniz gibi dizilerinizi ve dizi listelerinizi, arkadaşlarınızla ve sosyal medya hesaplarınızda da paylaşabilirsiniz. Üstelik yapılan tüm işlemler için puan kazanabilir ve bu puanlar ile de site içerisinde rütbe elde edebilirsiniz.

Yayın akışı sayfasından en güncel dizi özet ve haberlerine, reyting analizlerine ve eleştirilerine ulaşabilirsiniz. Favori dizilerinizin yeni bölümleri için bildirim alabilir ve dizilerinizi kaçırmadan tam gününde ve saatinde izleyebilirsiniz. Dizi profilinize göre size yeni dizi alternatifleri de sunan Diziler.com aynı zamanda dizilerinizin sosyal medya hesaplarıyla da bağlantı kurmanızı sağlıyor. Yeni başlayacak diziler, biten diziler, yayındaki diziler, popüler diziler gibi etiketler altında dizilere kolayca ulaşabileceğiniz gibi aynı zamanda, yerli diziler, Kore dizileri ve diğer yabancı yapımları da takip edebilirsiniz. En popüler aktör ve aktrislerin biyografilerine, en güncel haberlerine ve fotoğraflarına ulaşabilir, her biri için yorum yapabilirsiniz. Favorilerinize eklediğiniz sanatçılar hakkında dilerseniz güncelleme mailleri de alabilirsiniz. Diziler ve sanatçılar için sonsuz şıklı yazılı ve görsel anketler oluşturabilir ve anketlere katılabilirsiniz. Katıldığınız ve oluşturduğunuz her anket ile daha çok puan toplayabilirsiniz.

Tüm kanalların haftalık dizi yayın akışlarını başlangıç ve bitiş saatine göre bulabilirsiniz. Diziler.com’un lisanslı olarak sunduğu Kore dizilerini siteden izleyebilir, günlük yerli ve yabancı dizi fragmanlarını da buradan takip edebilirsiniz. Sitede, dizilerin günlük olarak AB, ABC1 ve TOTAL grubunda reyting sıralaması yayınlanıyor. Bunların içinden TOP 10 dizi, önceki bölümüyle kıyaslanarak artış ya da düşüşü gösteriliyor ve geriye dönük olarak tüm yılların reyting raporlarına da ulaşabiliyorsunuz.

Gelişmiş arama seçeneği ile ana sayfadan istediğiniz içeriğe daha hızlı ulaşabildiğiniz, kalıplarını kırmış bir sosyal dizi sitesi olan diziler.com arama sonuç optimizasyonları ile sizi en doğru içeriğe ulaştırıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor