Kehribar 12. bölümde büyük acı

Yarımcalı Orhan'ın acılı intikam hikayesine tanık olduğumuz Kehribar'ın bu akşam yayınlanacak olan 12. bölümünde büyük acı yaşanıyor. Heyecanın bir an olsun dinmediği, yeni bölümüyle bu akşam izleyenler ile buluşacak olan Kehribar'ın merakla beklenen 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kehribar 12. bölümde büyük acı
Kehribar 12. bölümde büyük acı
GİRİŞ 03.06.2016 14:02 GÜNCELLEME 03.06.2016 16:08

Yarımcalı Orhan'ın intikam ateşi ile kavrulan kalbinde Leyla'ya karşı yeşermeye devam eden aşkı ve Orhan'ın intikam mücadelesini konu alan Kehribar, bu akşam heyecan dolu yeni bölümüyle izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Kehribar'da bu akşam büyük acı yaşanıyor. Peki etrafındaki herkesi kaybeden Orhan ne yapacak? Kehribar'ın 12. bölümünde neler olacak? Tüm sorularınızın cevapları ve çok daha fazlası haberimizde...

Yayınlanan her bölümü ile izleyenleri ekranları karşısına kilitlemeyi başaran Kehribar'ın bu akşam ekranlara gelecek olan 12. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kehribar 12. bölümde neler olacak?

Yarımcalı Orhan, yanında duran ve ondan yardım isteyen herkesin düşmanları tarafından öldürülmesi ile her defasında yıkılır. İntikam ateşi ile yanıp kavrulan Orhan, Murat hocaya hayatının sorusunu sorar. "Benim yanımda duranlar ölüme mahkûm mu?".

Orhan'a yakın olan, yanında duran veya ondan bir şekilde yardım isteyen herkesin düşmanları tarafından hedef haline gelmesi ve öldürülmesi Orhan'ı yaralamaktadır. Düşmanları ile savaşmaya devam eden Orhan, yaşadığı bunca acıya rağmen düşmanları ile savaşmaya devam edebilecek mi?

Yaşadığı her an intikam ateşiyle yanan Orhan, Oğuz Doğu ile yaşadığı intikam savaşında hayatındaki en değerli kişiye, oğlu Kaan'a farkında olmadan zarar verir.

Öte yandan Adile, Kaan ve Bahar arasında olup bitenleri öğrenir ve deliye döner. Tek amacı; oğlunu bu aşkın imkansız olduğuna ikna etmektir.

Kaan ise; babası ve ailesine dair öğrendiği gerçekleri kabul etmekte zorlanmaktadır. Bu sebeple babası ile konuşmaya karar verir. Bunun için fabrikaya gider. Ancak Kaan, yanlış zamanda olmaması gereken yerdedir.

Kehribar, yeni bölümüyle 3 Haziran Cuma akşamı yani bu akşam, saat 20:00'de ATV ekranlarında..

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'