Doğan Medya'dan yine teröre destek

Almanya ile derin bağlantılar içinde olan Aydın Doğan Medyası teröre verdiği desteği yeniden artırdı.

Doğan Medya'dan yine teröre destek
Doğan Medya'dan yine teröre destek
GİRİŞ 08.06.2016 09:16 GÜNCELLEME 08.06.2016 09:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

erör destekçisi Doğan medyası, güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülen bir teröristi ‘masum’ göstermeye kalktı. Teröristin cenaze töreninde terör propagandası yapan babasını ise ‘mağdur’ ilan etti.

Güvenlik güçleri geçtiğimiz yıl 21 Ekim'de Tunceli’nin Mercan Şahverdi Köyü yakınlarında üç teröristle çatışmaya girdi. Operasyon sonucu teröristlerden üçü de etkisiz hale getirildi. Özgür Yalçın isimli terörist, illegal örgütlerin flamaları ve marşları eşliğinde Tunceli’nin Hozat İlçesi’nde toprağa verildi.

Provokatif ifadeler kullandı

Cenaze töreninde konuşan teröristin babası Sermet Yalçın, “Onlar nasıl yaşanıp, nasıl ölüneceğini bize gösterdiler. Yalçın’ın bedenini o şekilde bırakmayacağız. Bir gün hesap sorulacak” sözleriyle açıkça terör propagandası yaptı. Savcılık, cenaze töreninde örgüt flamalarının yer alması sebebiyle teröristin ailesinin de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi hakkında soruşturma başlattı.

Gerçekleri çarpıttı

Aydın Doğan’ın CNNTÜRK.com adlı internet sitesi ise gerçekleri çarpıtarak algı operasyonu yapmaya kalkıştı. “Oğullarının cenaze törenine katılan anne ve babaya soruşturma” başlığıyla servis edilen haberde, teröristin babasının kışkırtıcı sözlerine yer verilmedi. Hatta daha da ileri gidilerek, “Oğlumun cenaze törenine katılmamdan daha doğal ne olabilir?” şeklindeki sözlerine yer verilerek ‘mağdur’ ilan edildi.

Teröristi "masum" ilan etti

Teröristin TKP/ML-TİKKO gibi terör örgütlerine ait flamalarla defnedilmesine, güvenlik güçleriyle girdiği çatışmada öldürülmesini görmezden gelen CNNTÜRK, Özgür Yalçın hakkında “TİKKO örgütü üyesi olduğu iddia edilen” ifadelerini kullandı. Mehmetçik’i şehit etmeye çalışan terörist Yalçın’ı ‘masum’ göstermeye çalıştı.

İlk vukuatı değil

7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri sürecinde terör destekçisi HDP’ye tam destek veren Doğan medyası, Eş Başkan Selahattin Demirtaş’ı ‘cici çocuk’ ilan etmişti. Eline saz verilerek ‘barış’ türküleri söylettiği Demirtaş’ın yanı sıra, terör örgütlerinin de açıkça propagandasını yapmıştı. PKK’nın sözde komutanlarından birisini ‘vatandaş’ adı altında canlı yayınlara çıkartmış, etkisiz hale getirilen teröristlerin cesetlerini sansürlerken bombalı saldırıda şehit olan askerlerin naaşları için aynı hassasiyeti göstermemişti. Doğan medyasının açıkça terör propagandası yapması, büyük tepki toplamıştı. (Güneş)

YORUMLAR 7
  • hasan ayvaz 7 yıl önce Şikayet Et
    hak hukuk tanımayana hak hukuk tanınmamalı.hele ki bunlar yasaya aykırı ise ve hala göz yumuluyorsa bu devlet doğan medyadan küçükmü.bazen beş dünyadan küçük diyorsak,içimizdekileride görmeliyiz.illaki hainin destekçisinin sesi çok çıkacak adı üstünde hain,ama haine bu kadar sessiz kalırsan elindeki vatanseveri kaybedersin.hem hain olduğunu bileceksin hem de müsamaha göstereceksin,yok arkadaş,mesaj alıyorsan mesajın karşılığı hemen verilmeli ki devletin yumruğu benim hakkımı da korusun.o masda başına kahkaha atarken ben evimde sinir-buhranı geçiremem
    Cevapla
  • livane 7 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti bu adam gibilerin üzerine olsun
    Cevapla
  • Çerkez 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanın ekmeğini yiyipte bu vatana hainlik edenlere lanet olsun
    Cevapla
  • HALİL 7 yıl önce Şikayet Et
    Kansız Ajan bunlar Ajan..Türk ve Müslümanım diyenler Pkk ve Teröristleri destekleyemezler..Babamda desteklese Vatan Hainidir Kansızdır.
    Cevapla
  • Tahir 7 yıl önce Şikayet Et
    Doğan medya yı izleyen kaldı mı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor