Survivor 13 Haziran 2016 eleme adayı kim seçildi?

Survivor'da elemeye kalan isimler ile ödül oyunu kazanan isimler 13 Haziran 2016'daki Survivor 95. bölümde belli oldu. İşte detaylar...

Survivor 13 Haziran 2016 eleme adayı kim seçildi?
Survivor 13 Haziran 2016 eleme adayı kim seçildi?
GİRİŞ 14.06.2016 08:34 GÜNCELLEME 14.06.2016 08:35

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığındaki heyecan dolu macera yarışması Survivor 2016'da 13 Haziran yani dün akşam heyecan dolu anlar yaşandı. Survivor'da elemeye kim kaldı? sorusunun yanıtı dün akşam ekrana gelen Survivor 95.'nci yeni bölümünde belli oldu.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? sorusunun yanıtı merakla bekleniyordu. İzleyicilerin heyecanla bekledikleri bu sorunun cevabı nihayet belli oldu.Kazanan takımın açıklandığı Survivor 2016'da şimdi de kaybeden takım oyuncuları aralarında bir oylama yapacak ve takımda bulunan bir kişiyi eleme potasına dahil edecek. Bundan sonra ''Survivor 2016'da kim elendi?'' sorusu yanıt bulacak.

SURVIVOR 13 HAZİRAN 2016'DA NELER YAŞANDI?

Survivor 2016'nın 95.'inci yeni bölümü dün akşam ekrana geldi. Ancak Survivor yeni bölümünde Dokunulmazlık Oyunu oynandı. Bu bölümde dokunulmazlık kazanmak isteyen yarışmacılar parkura gelerek kıyasıya mücadele ettiler.

13 Haziran Survivor 2016 Dokunulmazlık Oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve bu nedenle de Bireysel Dokunulmazlık Oyunu oynanmadı. Bunun yerine Survivor Ada Konseyi yapıldı. Damla'nın dokunulmazlığı olduğu için konseyde eleme adayı olarak gösterilmedi. Serkay ile İbrahim'in eleme potasında olduğu Survivor Konseyi'nde Damla'nın kullandığı oy eleme adayının belli olmasını sağladı. Buna göre Gönüllüler Takımından ilk eleme adayı olarak İbrahim seçildi.

Survivor Konseyi'nde eleme adayı olması için İbrahim Serkay'ı, Serkay ve Damla'da İbrahim'i yazdı.Böylelikle İbrahim, 2 oy alarak eleme adayı oldu.

SURVIVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2016 yeni bölümünde yarışmacılar bu defa Dokunulmazlık kazanmak için mücadele ettiler. Takımlar Survivor son bölümünde Dokunulmazlık Oyunu oynadılar ve Dokunulmazlığı kazanan takım ise Ünlüler oldu. Survivor Dokunulmazlık Oyununda sayı alan yarışmacılar şöyle;

Ünlüler Takımı, Yunus, Nagihan, Atakan sayesinde 10 sayı aldı. Gönüllüler Takımı ise Serkay ve İbrahim sayesinde 7 sayı alabildi.

GÖNÜLLÜLER TAKIMININ MORALİ YERİNDE

Survivor 2016 Final zamanı yaklaşıyor. Yarışmacıların sayı olarak azaldığı Survivor'ın yeni bölümlerinde her oyunda yarışmacı başına daha çok oyun imkanı doğmaya başladı. Gönüllüler Takımı rakipleri karşısında sayı olarak az olsa da yeni bölümlerde Ödül Oyunlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Gönüllülerin en son kazandıkları New York ödülü onların morallerinin yerine gelmesini sağladı.

SURVIVOR YENİ BÖLÜMÜNDE DOKUNULMAZLIK OYUNU HEYECANI!

Survivor 2016'nın yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu oynanacak. Ünlüler ve Gönüllüler dokunulmazlık oyununda seöbolü kazanarak Kıbrıs'a kayıpsız gitmek istiyorlar. Bu nedenle Survivor Dokunulmazlık Oyunu her iki takım için de oldukça kritik bir öneme sahip diyebiliriz.

Survivor 2016 yeni kurallara göre Survivor Damla Can finalist olduğu için sadece iki aday eleme adayı olabiliyor. Bu yüzden de Gönüllüler Takımı'nda artık bireysel dokunulmazlık oyunu oynanmayacak. Eğer oynanacak olan oyunlarda iki dokunulmazlık da kazanılmazda Gönüllüler takımından İbrahim ve Serkay eleme adayı olacaklar. Ünlüler takımında ise tam tersine dokunulmazlık oyunu kaybedildiği takdirde bireysel dokunulmazlık oyunu oynanacak, eleme adayları da sadece oylama yapılarak belirlenecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Özal'a ait 'gizli' PKK dosyası sahaftan çıktı!
Bakan Şimşek'ten enflasyon açıklaması!