Survivor ‘da Bu Hafta Kim Elendi? Survivor SMS Sıralaması 14.06.2016

Survivor ‘da Kıbrıs Finaline günler kala adaya veda eden isim kim? SMS sonuçları, İşte Survivor ‘da bu hafta elenen o isim…

Survivor ‘da Bu Hafta Kim Elendi? Survivor SMS Sıralaması 14.06.2016
Survivor ‘da Bu Hafta Kim Elendi? Survivor SMS Sıralaması 14.06.2016
GİRİŞ 15.06.2016 04:56 GÜNCELLEME 15.06.2016 08:53

Heyecanın tüm hızıyla devam ettiği Survivor 2016 ‘da bu haftanın elenen ismi belli oldu. İbrahim, Semih ve Yunus Günçe ‘nin aday olarak çıktığı konseyde adaya veda eden Yunus Günçe oldu…

SURVİVOR ‘DA BU HAFTA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Gönüllüler takımı bu hafta Survivor adasında dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdı. Serkay, İbrahim ve Damla’dan oluşan gönüllüler takımında son olarak Efecan elenmiş ve takım 3 kişi kalmıştı. Bu haftaki ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında Damla, büyük finale gitmeyi sembol oyununu kazandığı için hak etmişti. Damla’nın adının yazılamadığı oylamada İbrahim ve Serkay mecburiyetten birbirlerinin adını yazdılar. Elemeye kalan ismi ise Damla’nın oyu belirledi ve elemeye kalan yarışmacı İbrahim oldu.

İkinci dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler ise eleme potası için 2 isim yazdı. Semih ve Yunus Günçe isimlerinin verilmesini ardından SS oylaması bu 3 isi arasında gerçekleştirildi.

SURVİVOR ‘ DA BU HAFTA ELENEN İSİM YUNUS GÜNÇE OLDU

Yapılan SMS oylaması sonucu adaya veda eden son isim Yunus Günçe oldu. Yunus Günçe Survivor adasında en çok ismi eleme için yazılan kişi oldu. Ünlüler takımında bugüne kadar hemen her oylamada tahtaya ismi yazıldı. Yunus Günçe Kıbrıs finalleri öncesinde adaya veda etmek zorunda kaldı.

SEMİH 'E BÜYÜK TEPKİ

Yunus Günçe elenen ismin kendisi olduğu öğrendiğinde takı arkadaşarından Nagehan ve Atakan 'a çok içten bir şekilde sarılıp başarılar dilerken Semih 'in sadece elini sıkarak soğuk bir vedada bulundu. Bunun üzerine Semih ' sana omurgasız diyen insanlara sarıl sen ' diyerek tepki gösterdi. Yunus Günçe ise Semih 'in bu tepkisine ' bu arkadaşı kayıtlardan çıkartın ' sözleriyle cevap verdi.

ACUN ILICALI YUNUS GÜNÇE BÖYLE UĞURLADI

Elenen isim Yunus Günçe hakkında ‘’ Tam anlamıyla bir Survivor 'dın. Yaşına rağmen birçok elemeden çıktın. İkincisi de bence saygı konusunda çok önemli mesajlar verdin. Sinirlendiğinde bile saygı çerçevesinde kalarak seyircimizin gönlünü kazandın ‘’ şeklinde konuşarak elenen ismi adadan uğurladı.

SURVİVOR 2016 KIBRIS FİNALİ NE ZAMAN?

Kıbrıs finaline Survivor 2016 adasından 4 isim gidecek. Bu isimlerden şu anda sadece 1 tanesi belli. Geriye kalan 3 koltuk için son ana kadar büyük bir yarış olacak. Dokunulmazlık oyunları bu açıdan çok büyük önem taşıyor. Survivor Kıbrıs finali 29 Haziran 2016 çarşamba günü yapılacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!