Başbakan Yıldırım: Ben de geri çektim

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun ardından, Başbakan Yıldırım da açtığı hakaret davalarını geri çekti.

GİRİŞ 02.08.2016 22:54 GÜNCELLEME 02.08.2016 23:28
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Yıldırım, aralarında siyasiler, yazarlar ve gazetecilerin de bulunduğu kişilere yönelik açtığı bin 500 davayı geri çektiğini bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine yönelik hakaret davalarını geri çekmiş, ancak kararında FETÖ'yü ve HDP'lileri hariç tutmuştu. Erdoğan'ın vazgeçtiği davalar arasında Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye açılan davalar da vardı. 

Erdoğan'ın bu jestine Kılıçdaroğlu da jestle karşılık vermiş, Erdoğan'a açtığı davaları geri çekmişti.

YORUMLAR 6
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    Devletin kurumlari özellikle maliye ne zaman milletin yakasindan elini çekecek. Her tarafta haciz işlemi ve banka blokeleri ile insanların elini kolunuı bağlamayı çok iyi beceriyorlar. CB yanabacı yatırımcılara seslenirken maliyenin bu yaptığı işlem ile vergi barışı öncesi vurgun peşinde olanlara talimat vermenizi bekliyoruz yoksa kümesteki kazlar bile kaçacak bunu yapmayı düşünen bir insan olmaya başladı bu müfettişlerin prim kapma çabarından dolayı.
    Cevapla
  • kerim 7 yıl önce Şikayet Et
    Sayın BB nım bizde davalardan vaz geçelim ama devletin kurumları özelliklede maliye çok can yakıyor bilginize. Yangından mal kaçırır gibi müfettişler ve haciz bölümü çok can yakıyor. Belki bilmiyorsunuz ama millet devleti canının verip korurken devletin kurumları milletin malının içine ediyor ve çok can yakıyor. Acil barış meclisten geçmeli ve bu sıkıntılı durum düzeltilmeli. Bakan bey bir talimat vererek bu barış açıklamasından sonra kurumların durmasını sağamalı ve insanların canını daha fazla yakmamalıdır. Bilgilerinize..
    Cevapla
  • kkkk 7 yıl önce Şikayet Et
    Devlet millet ile her alanda barışmalıdır. Millet devletini korumuştur fakat devleti temsil eden o kadar saha varki buradaki çalışanlar hala millete düşmandır. Her alanda devlet ve millet barışmalıdır. Bunu CB ve BB kendi adına yaptı ama kurumlar hala kendilerini milletin efendisi görmektedir. Bir an ÖNCE deVlet ve millet barışmalıdır.
    Cevapla
  • müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    esas bölücü kim belli oldu
    Cevapla
  • Zekeriya 7 yıl önce Şikayet Et
    aynen böyle devam etmelisiniz. Siz öndersiniz örnek olmaniz gerekiyor. Artik birlik beraberlik zamani. Baska partili olabilirsiniz yinede bu memleket icin neleri daha iyi yapabilirizin calismalarini yapmalisiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!