TGRT 24 Şubat'tan itibaren FOX'laşıyor

Geçtiğimiz yıl sahipliği el değiştiren TGRT kanalı, 24 Şubat Cumartesi gününden itibaren, yeni ismiyle, FOX logosuyla yayın hayatına başlıyor. Yeni dönemde kanalda hangi programların yayınlanacağı da belli oldu.

TGRT 24 Şubat'tan itibaren FOX'laşıyor
TGRT 24 Şubat'tan itibaren FOX'laşıyor
GİRİŞ 19.02.2007 10:03 GÜNCELLEME 19.02.2007 10:03

TGRT,  24 Şubat Cumartesi'den itibaren izleyicilerin karşısına, yeni logosuyla, yeni programları, dizi ve filmleriyle, yeni habercilik anlayışı ve kimliğiyle çıkacak.


 


FOX, global kimliğinin getirdiği deneyim ve birikimle, tüm dünyada ilgiyle takip edilen dizi ve programlarıyla, bunların Türk izleyicisine uygun yeni tarzda uyarlamalarıyla, ülkemizdeki yeni prodüksiyonlarıyla, dünyadan ve Türkiye’den birinci sınıf filmleriyle, habercilikteki uzmanlığı ve cesur yaklaşımıyla, kaliteli eğlence programlarıyla ve izleyiciyle interaktif bir platformda buluşan yepyeni yayınlarıyla Türkiye’de fark yaratmaya soyunma iddiasında.


 


Dünyanın dört bir yanında çok sayıda medya kanalının ve yayın organının sahibi olan News Corp., FOX kanalıyla, uluslararası deneyim ve birikimini, global yayıncılık ve yönetim politikasını, etkin programcılık ve haber anlayışını Türkiye’ye getiriyor.


 


Peki, bu yeni yayın döneminde, televizyon izleyicilerini ne gibi yeni programlar, diziler, filmler bekliyor?


İşte 24 Şubat tarihinden itibaren FOX ekranlarına gelmeye başlayacak bazı programlarla ilgili kısa bilgiler:


 


Tuba Ünsal, Serhan Yavaş ve Zeyno Üstünışık’ın başrollerini paylaştığı Yemin;


 


Bahattin Doğan ve Selma Ergeç’li Hırçın Kız;


 


Şafak Sezer, Bülent Polat ve Günay Karaca’yı bir araya getiren Düş Yakamdan;


 


Ezo Sunal, Kaan Urgancıoğlu ve Uğur Polat gibi isimlerin rol aldığı Tutsak, ekranlardaki yerli diziler arasında FOX farkıyla yerlerini alacak, Türk izleyicilerine yeni heyecanlar, yeni hüzün ve coşkular yaşatacaklar.


 


Yine yerli diziler arasında yer alan Elif’in Günlüğü ise, program formatıyla diğer dizilerden ayrılarak, Türkiye televizyonculuğunu interaktif dizilerle tanıştıracak. Üniversite sınavlarına hazırlanan 17 yaşındaki Elif’in, hayatın akışının değişeceği bu kritik dönemde alacağı önemli kararlara, seyirciler de ekranları başından katılacak. Hafta içi her gün izleyicinin interaktif katılımıyla yayınlanacak dizinin, hafta sonunda finali yayınlanacak ve Elif için kararları izleyici verecek.


 

Haber, eğlence ve magazin alanlarında yayınlanacak daha çok sayıda programla birlikte, 24 Şubat’tan itibaren bakalım ne kadar izleyici  “Hayatı FOX’lamaya” başlayacak?
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı