Tarihi Erdoğan röportajı yılın medya olayı

Altın Kelebek'te Yılın Medya Olayı ödülünü, 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'la röportaj yapan Hande Fırat aldı.

GİRİŞ 14.11.2016 00:45 GÜNCELLEME 14.11.2016 00:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Aydın Doğan Hande Fırat'ın ödülünü takdim ettiği sırada şunları söyledi:

CUMHURBAŞKANI'YLA RÖPORTAJ YAPARSAN, SENİ EVLENDİRİRİM

Hande Cumhurbaşkanıyla görüşeceğini söyleyince "Yapabilir misin dedim, sen bunu yaparsan çok mutlu olurum, sana istediğin yerde düğün yaparım, ev eşyalarını bile ben alırım" dedim.

ÇOK BÜYÜK BİR GAZETECİLİK BAŞARISI

Sonra Hande'yi izledim, çok büyük bir gazetecilik başarısı elde etti. 38 yıldır gazete sahipliği yapıyorum, Hande'nin bu ödülü gönülden hak ettiğini düşünüyorum. Böyle az bir olaya rastladığımı da söylemek istiyorum. O yüzden Hande'yi bir daha kutluyorum.

ÖDÜLÜ 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİN ANISINA ALIYORUM

Aydın Doğan'ın elinden ödül alan Hande Fırat ise ödülünü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum dedi ve şunları ekledi:

Bu ödülü almak, hele de Aydın Doğan'dan almak çok büyük onur. Evrensel ilkelerle gazetecilik yaptığım için çok mutluyum. Bu ödülü 15 Temmuz şehitlerinin anısına alıyorum, çok çok teşekkür ediyorum.

YORUMLAR 7
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Ne oldu? bu Aydın Doğan bir anda ortaya çıkıp pamuk prenses tavırları aldı yine. Bunlara güvenilmez kardeşim. Sicili bozuk bu adamların.
    Cevapla
  • Ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    bir zamanlar Hükümet'i darbeye falan gerek kalmadan pijamayla Başbakana emir veren bu maşaların Hükmü sürüyordu bu aralar dikkat edin kanallarına inceden inceden yine halkı pröveke edecek haberler yapıyorlar Parayı yine bolvermişler herhalde
    Cevapla
  • ziya 7 yıl önce Şikayet Et
    Aydın doğan bir keresinde "bana ne kızıyorsunuz bu gazete benim mi ki sanki" demişti, yani sahibi olduğu kuruluşların asıl sahipleri batılılardır, o ise bir maşadan ibaret, şimdi efendileri iktidara yanaş demiştir oda emre uymuştur. Az bi tökezlesin devlet, bak gör ilk sırtına binen bu olur.
    Cevapla
  • belde 7 yıl önce Şikayet Et
    tek verdikleri önemli ödül 15 Temmuz gecesi programı için bu spikere verilen ödül. diğerleri kendi kanal çalışanlarına verilmiş göstermelik ödüller.
    Cevapla
  • mahmut 7 yıl önce Şikayet Et
    haketmiş helal olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor