Milliyet Gazetesi'nde yeni dönem!

'Basında Güven'in simgesi Milliyet Gazetesi'nde 'Genel Yayın Yönetmeni' görevine Mete Belovacıklı getirildi.

Milliyet Gazetesi'nde yeni dönem!
Milliyet Gazetesi'nde yeni dönem!
GİRİŞ 03.03.2017 19:20 GÜNCELLEME 03.03.2017 19:20

Belovacıklı'nın ataması Demirören Holding'ten yapılan açıklama ile çalışanlara duyuruldu.

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği'ne, gazetenin Yayın Koordinatörü Mete Belovacıklı atandı. Belovacıklı'nın atanması nedeniyle gazetede tören düzenlendi. Törene Demirören Holding Yönetim Kurul Başkanı Erdoğan Demirören, demirören holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay ile yöneticiler ve yazarlar katıldı. Atama kararı Demirören Holding'ten yapılan yazılı açıklama ile çalışanlara duyuruldu.

İŞTE DEMİRÖREN HOLDİNG'TEN YAPILAN O DUYURU

Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Yayın Koordinatörlüğü görevini sürdüren Sayın Mete Belovacıklı, 01.03.2017 tarihi itibariyle, Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevine atanmıştır. 67 yıldır basında güvenin simgesi olan Milliyet’in, köklü yayın ilkeleri ve sarsılmaz etik değerleri ile Sayın Mete Belovacıklı’nın yönetiminde ve sizlerle beraber, başarılarını katlayarak geleceğe taşıyacağına inancımız tamdır.

01.03.2017 tarihi itibariyle geçerli olan atamanın, bütün çalışanlarımıza, okurlarımıza hayırlı olmasını ve Sayın Mete Belovacıklı’nın yeni görevinde de başarılarının devamını dileriz.

METE BELOVACIKLI KİMDİR

1962 Ankara doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. Gazeteciliğe 1985 yılında Türk haberler Ajansı’nda başladı. Aynı yıl Milliyet Gazetesi’ne geçti ve burada on yıl boyunca başta siyaset olmak üzere çeşitli alanlarda muhabirlik, parlamento büro şefliği yaptı. 1999 yılında CNN Türk’ün kuruluşunda yer aldı ve Haber Müdürlüğü ile Ankara Temsilciliği görevlerinde bulundu. CNN Türk Televizyonunda Cafe Siyaset Programını hazırladı ve sundu. Daha sonra  Posta Gazetesi Ankara Temsilciliği görevini yürüten Belovacıklı, TRT1, TRT Türk, TV8 gibi kanallarda haber – tartışma programları hazırlayıp sundu. The New Anatolian gazetesi ve  ATA TV’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yapan Belovacık’lı, Posta, Turkish Daily News ve Referans Gazetelerinde köşe yazıları kaleme aldı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak