Hollanda'da üçüncü skandal: Hemen ülkeyi terk edin

Hollanda polisi, Türk gazetecilerin bulunduğu aracı durdurdu, kimlik kontrolü yaptı ve gazetecilerden hemen ülkeyi terk etmelerini istedi.

GİRİŞ 11.03.2017 22:14 GÜNCELLEME 12.03.2017 03:03
Bu Habere 126 Yorum Yapılmış

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın programını takip etmek üzere Hollanda'nın Rotterdam kentine giden bakanlık konvoyundaki bir araç ile TRT ve Anadolu Ajansı ekibinin bulunduğu araçtakilere Hollanda polisince kimlik kontrolü yapıldı.

POLİS ARACIN ETRAFINI SARDI

Hollanda polisi, Rotterdam yakınlarındaki bir akaryakıt istasyonunda mola verdikleri sırada bakanlık konvoyundaki bir araç ile içinde Anadolu Ajansı ve TRT ekibinin bulunduğu aracın etrafını sardı. Polis araçta bulunanlara kimlik kontrolü yaptı.

"BAKAN ARAÇTA OLABİLİR DİYE BU KONTROLÜ YAPTIK"

Polis yetkilisi burada yaptığı açıklamada, söz konusu kontrolün Bakan Kaya'nın da araçta olabileceği için yapıldığını ifade etti.

"HOLLANDA'YI HEMEN TERK EDİN"

Yaklaşık bir saat sorguya tabi tutulan Türk gazeteciler ve bakanlık konvoyundaki yetkililerden bir an önce Hollanda'yı terk ederek Almanya'ya dönmeleri istendi.

Araçlar, Hollanda polisinin nezaretinde ülke dışına çıkarılıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 126
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    İstenmediğimiz yerde durmayız zaten.Alın ülkenizi başınıza çalın.
    Cevapla
  • HamasetAmca 7 yıl önce Şikayet Et
    Bakan diyor ki, vize serbestisi olmazsa gereken yapılacakmış. Ben meselenin şu anda vize meselesi olduğunu düşünmüyorum. Yoksa ben mi yanılıyorum. ?!
    Cevapla
  • hamdi 7 yıl önce Şikayet Et
    irananin durusu enperyalis gücler korkuyo saygi gösteriyo.
    Cevapla
  • Artuk 7 yıl önce Şikayet Et
    1 milyon masumu, her türlü konvansiyonel ve kitle imha silahını kullanarak öldüren katil Esed rejimin "sözde bakanları" İsviçre başta olmak üzere Avrupa ülkelerinde hür ve özgür gezerken benim ülkemin bakanlarına "terörist" muamelesi yapılıyorsa dert başka biz anladık onu EVET!.. Evet ulan evet!
    Cevapla
  • HamasetAmca 7 yıl önce Şikayet Et
    Sorunun evet hayır dan öte olduğunu anlamak için çok akla gerek yok. Ama anlamak isteyene...
    Cevapla
  • oraloğlu 7 yıl önce Şikayet Et
    nasihat : sayın hollanda polisi.sizler doğru yanlış verilen her emri uygularmısınız?. siz robotmusunuz ?? hani siz modern bir ülkeydiniz. hep yalan dolan.. dimi ? sizlerin hayatı böyle işte. şimdi neden ebedi cehennem ehli olduğunuzu daha iyi anlıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü