Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşkence sahneleri ve Hilal'in İzmir marşı

Baş rollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in üstlenediği Vatanım Sensin dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlandı! Vatanım Sensin dizisnin yeni sezondaki izleyicisiyle buluşan ilk fragmanda Hilal’in zindandaki görüntüleri damgasını vurdu. Peki, izleyenler büyük bir merak ve sabırsızlıkla Vatanım Sensin dizisinin yeni sezonu ne zaman başlayacak?

Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşkence sahneleri ve Hilal'in İzmir marşı
Vatanım Sensin yeni sezon fragmanı yayınlandı! İşkence sahneleri ve Hilal'in İzmir marşı
GİRİŞ 09.11.2017 20:07 GÜNCELLEME 09.11.2017 20:09

Başrollerini Halit Ergenç ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Vatanım Sensin dizisi oyuncuları, konusu ve senaryosuyla en çok ses getiren çarpıcı dönem dizisi olmayı başardı. Vatanım Sensin dizisi 8 Haziran tarihinde 31. bölüm sezon finaliyle yine izleyicilerin gönüllerini fethederek ekranlarda yer aldı. Vatanım Sensin’in yeni sezon fragmanı izleyicisiyle buluştu. Ancak yayınlanan fragmanda henüz net bir tarih bilgisi bulunmuyor. Bununla birlikte, Vatanım Sensin dizisi yeni sezonda Kasım ayında ekranlara döneceği tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz sezon yayın hayatına başlayıp, büyük beğeni toplayan Vatanım Sensin yeni sezon fragmanıyla heyecanın giderek artacağının sinyallerini verdi. Savaşın şiddeti giderek artıyor; Yunan Ordusu'na karşı verilen mücadelede yeni bir dönemece giriliyor! Cevdet'in küçük kızı Hilal'in tutuklandığı fragmanda, Türk halkının çektiği eziyetler ekrana geldi. Cevdet ve ailesinin İzmir'de verdiği amansız mücadele devam edecek mi? Yunan Ordusu'nun Anadolu'yu işgal emelleri son bulacak mı? Vatanım Sensin merakla beklenen yeni sezonuyla yakında Kanal D'de!

vatanım sensin

VATANIM SENSİN SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Vasili’yi suçüstü yakalatan Cevdet, taarruzu kısa bir süreliğine geciktirmeyi başarır. Cevdet, zayiat olmadan zafer kazanılmayacağını söyler ve büyük bir karar verir. Yunan olduğunu öğrenen Ali Kemal, derin bir uçurumun kıyısında dolanır.

Biri yıllarca oğlundan, diğeri ise kocasından ayrı düşmüş ve nihayetinde İzmir’i terk etmek zorunda kalan iki acılı kadın; Veronika ve Azize… Bir yol ayrımında sevdiklerine kavuşmayı bekler. İkisi de umduğundan başka bir şeyle karşılaşacaktır bu dönemeçte.

vatanım sensin

VATANIM SENSİN DİZİSİ YENİ SEZONDA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Vatanım Sensin’in yeni sezon fragmanı izleyicisiyle buluştu. Ancak yayınlanan fragmanda henüz net bir tarih bilgisi bulunmuyor. Bununla birlikte, Vatanım Sensin dizisi yeni sezonda ekim ayının 3.haftası ekranlara döneceği tahmin ediliyor.

vatanım sensin

İŞTE, VATANIM SENSİN YENİ SEZON FRAGMANI...