Kanatsız Kuşlar 26.bölüm! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV giriş sayfası!

ATV ekranlarının yüksek izlenme oranına sahip dizisi Kanatsız Kuşlar, 14 Aralık Perşembe günü 26.bölümüyle izleyicilerle buluştu. Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanacak 26.bölümü, heyecan ve dram dolu sahnelerle ekranlara geldi. İşte, Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV giriş sayfası...

Kanatsız Kuşlar 26.bölüm! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV giriş sayfası!
Kanatsız Kuşlar 26.bölüm! Kanatsız Kuşlar son bölüm ATV giriş sayfası!
GİRİŞ 16.12.2017 15:22 GÜNCELLEME 16.12.2017 15:22

İzleyicileri ekrana kilitleyen Kanatsız Kuşlar dizisi yayınlanan 26.bölüm fragmanı sonrasında, 14 Aralık Perşembe günü, yani bugün 26.bölümüyle ATV ekranlarına geldi. Kanatsız Kuşlar dizisinin bu haftaki yeni bölümünde, Aysun'un ölüm kalım mücadelesi diziye damgasını vurdu. Asya'nın yapmış olduğu bir hata sonucunda, Aysun büyük bir tehlikenin içerisine girmiş oldu. Kızının hayati bir tehlike yaşadığını öğrenmesiyle birlikte apar topar yola çıkan Muzaffer ve Nefise'nin geride bıraktıkları Mert'i de hiç umulmadık bir tehdit bekledi. ATV ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenilen dizisi Kanatsız  dizisinin son bölüm ATV giriş sayfası...

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜM ATV GİRİŞ SAYFASI!

Kanatsız Kuşlar 26. bölüm 2. fragmanı: Zeynep, Ahmet'in mezarına gidiyor!

KANATSIZ KUŞLAR 26.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kanatsız Kuşlar dizisi 26.bölümüyle 14 Aralık Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

KANATSIZ KUŞLAR 26.BÖLÜM FRAGMANI...

KANATSIZ KUŞLAR 26.BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Onur ile Zeynep, birlikte katılmak zorunda kaldıkları toplantıda, şirketin yeni ortağı ile tanışmışlardır. Ancak gördükleri kişinin Ahmet'e olan aşırı benzerliği ikisinin de üzerinde şok etkisi yaratır. Zeynep, bunun bir oyun olduğuna neredeyse emindir.

Muzaffer, Nefise ile beraber Mert'i saklamanın bir yolunu ararken, Azime'den gelen yardımı kabul etmek zorunda kalır. Ancak Tuğba'nın kurduğu oyun yüzünden Azime yine hedefe yerleşir.

Annesinden uzaklaşan ve onu iyiden iyiye özleyen Aysun için günler zor geçmektedir. Emre bu duruma daha fazla üzülmemesi ve biraz olsun oyalanması için Aysun'u çalıştığı tekneye götürür. Ancak Asya'nın yapmış olduğu bir hata, küçük Aysun'un büyük bir tehlikeyle yüz yüze kalmasına neden olur. Kızının hayati bir tehlike yaşadığını öğrenen Nefise, Muzaffer ile beraber apar topar yola çıkar. Bu sırada geride bıraktıkları Mert'i hiç ummadıkları bir tehdit beklemektedir.

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİNİN KONUSU

Hayata tutunabilmek için amansızca mücadele eden dört kardeş ile çocukları için her türlü fedakarlığa katlanan genç ve güzel bir annenin iç içe geçen öyküsü… İyilikten kötülüğün, kötülükten ise umudun doğabileceğini anlatan Kanatsız Kuşlar, bir yudum mutluluk için çırpınan dramatik yaşamların hikayesini ekranlara yansıtıyor.

KANATSIZ KUŞLAR ile ilgili görsel sonucu

KANATSIZ KUŞLAR DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film, yönetmenliğini Kemal Uzun’un üstlendiği, senaryosunu Hakan Haksun’un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar’da başlıca rolleri Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Ahmet Varlı, Deniz Bolışık, Fatih Al, Servet Pandur ve Seda Türkmen paylaşıyor.

KANATSIZ KUŞLAR ile ilgili görsel sonucu

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık