Aşk ve Mavi 45. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aşk ve Mavi son bölüm ATV!

ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Aşk ve Mavi, 45.bölümüyle 15 Aralık Cuma günü izleyicisiyle buluşacak. Ekranlara gelecek yeni bölüm Ali ile Mavi'nin sürpriz bir şekilde kendi aralarında bir düğün organizasyonu düzenlemesi çok konuşulacak. Peki, Aşk ve Mavi 45.yeni bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte, Aşk ve Mavi son bölüm ATV giriş sayfası...

Aşk ve Mavi 45. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aşk ve Mavi son bölüm ATV!
Aşk ve Mavi 45. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Aşk ve Mavi son bölüm ATV!
GİRİŞ 15.12.2017 12:04 GÜNCELLEME 15.12.2017 12:04

Aşk ve Mavi bu haftaki yeni bölümünde heyecanlandıran gelişmelerle ekranlara taşınacak. Aşk ve Mavi'nin 15 Aralık Cuma günü 45.bölümünün yayınlanmasının öncesinde yeni bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Aşk ve Mavi'de bu hafta Ali ile Mavi'nin düğünü ekranlara gelecek 45. yeni bölüme damgasını vuracak. Ali ile Mavi gerçekleştirdikleri bu düğün karşısında ağızları kulaklarındadır, ancak durum Hasibe cephesinde hiç de öyle değildir. Hasibe, kızının yüzüne adeta tüm kapıları kapatmıştır. Yaşanacak tüm gelişmelerin sonrasında Aşk ve Mavi'nin 45.bölümü ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte, Aşk ve Mavi son bölüm ATV giriş sayfası...

aşk ve mavi

İŞTE, AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM ATV GİRİŞ SAYFASI!

aşk

AŞK VE MAVİ 45.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Aşk ve Mavi, 45.yeni bölümüyle 15 Aralık Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

AŞK VE MAVİ 45.BÖLÜM FRAGMANI...

AŞK VE MAVİ 45.YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Hasibe, konağın kapısına dayanan Faysal'ı sakinleştirir ve onu konaktan uzaklaştırır. Faysal, Hasibe ve Pembe'ye Göreçkiler'e karşı birlikte hareket etme teklifi yapar.

Pembe, kabul etmek istese de Hasibe reddeder. Gülay belasını başlarından kovan Safiye ve Cemal yeniden evlenmeye karar veririler.

Safiye, görkemli bir düğün hazırlığına girişirken Ali de Mavi için bir sürpriz planlar.

Sefaletten bıkan Pembe konağa dönebilmek için Refika'nın tüm isteklerini kabul eder ve Hasibe'yi bir daha görmemek üzere terk eder.

aşk

AŞK VE MAVİ BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal'in nikâhtan kaçmak için yaptığı plan işe yaramaz ve Gülay'la nikah masasına oturur. Nikah günü onları bir sürpriz beklemektedir. Pembe, İsmet'in konağa dönmesi karşısında yıkılmıştır. İlyas, işlettiği pastaneyi de elinden alınca ondan intikam almak için haince bir plan yapar. Cemal'in, mahkemece salıverildiğini duyan Faysal çok öfkelenir. Cemal'in cezasını kendisi vermek ister ve konağın kapısına dayanır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı
Seçimi ve koltuğu kaybetti, köşe yazarı oldu! Kılıçdaroğlu’nun ilk yazısı yayınlandı