Müslüm filminden ilk fragman geldi! Ne zaman vizyona giriyor?

Usta sanatçı Müslüm Gürses'in hayat hikayesini konu alan Müslüm filminden ilk fragman geldi. Büyük ses getiren Ayla filmi yapımcısının imzasını taşıyan Müslüm filmi ne zaman vizyona giriyor? İşte, büyük bir prodüksiyon işi olan Müslüm filmi tüm ayrıntıları...

Müslüm filminden ilk fragman geldi! Ne zaman vizyona giriyor?
Müslüm filminden ilk fragman geldi! Ne zaman vizyona giriyor?
GİRİŞ 05.01.2018 09:23 GÜNCELLEME 05.01.2018 09:23

Müslüm Gürses'in hayatını konu edinen filmde usta sanatçı Müslüm Baba'yı başarılı oyuncu Timuçin Esen canlandırıyor. Usta sanatçının eşi Muhterem Nur Hanım'ı ise diğer bir ünlü oyuncu Zerrin Tekindor oynuyor. İlk fragmanıyla merakları daha da artıran Müslüm filmi ne zaman vizyona giriyor? İşte, çekimlerine Adana'da devam edilen Müslüm filmine ilişkin tüm ayrıntılar...

MÜSLÜM FİLMİ İLK FRAGMANI

MÜSLÜM FİLMİ NE ZAMAN VİZYONA GİRİYOR?

Müslüm filmi için pek çok başarılı bir araya toplandı. Müslüm filmi oyuncu kadrosunda, Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Erken Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez, Güven Kıraç, Erkan Avcı, Goncagül Sunar, Şahin Kendirci gibi isimler rol alıyor. 2018 yılı içerisinde beyaz perdede olacak Müslüm filminin vizyon tarihi net olarak belirtilmemiştir. Ancak vizyon tarihi net olarak belirtildiği vakit haberimizdeki yerini alacaktır. 

MÜSLÜM FİLMİ AYLA'NIN YAPIMCISINA EMANET

Şarkıları ve kendine has icra üslubu ile Türk müziğinin idollerinden olan Müslüm Gürses'in hayatı, bilinmeyenler ve hayatındaki zorluklarla dolu dönüm noktaları filmde gözler önüne seriliyor. “Ayla” filminin yapımcısı Mustafa Uslu ile birlikte ortak yapımcılığını Nuri Yıldırım’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi’nin yazdığı ‘Müslüm’ filminin yönetmen koltuğunda ise Hakan Kırvavaç oturuyor.

Çekimleri halen devam eden filmin ilk görüntüleri Gürses'in eşi Muhterem Nur'un da katılımıyla Beyoğlu'nda düzenlenen basın toplantısında kamuoyu ile paylaşıldı. 3 Mart 2013 tarihinde aramızdan ayrılan Müslüm Gürses'in hayatını konu alan bu filmi "Onun hayatını sinema olarak bırakmak, bir hatıra olarak bırakmayı düşündüm" diyerek destekleyen Muhterem Nur sözlerinde,

“Eşim çok sevilen bir sanatçıydı hala da seviliyor. Göçüp gitti tabi ama gün gelecek unutulacaktı. Müslüm Gürses olmayacaktı. Gelmiş geçmiş tüm sevdiklerimizi nasıl unuttuysak o da gidecekti. Bu nedenle onun hayatını sinema olarak bırakmak, bir hatıra olarak bırakmayı düşündüm. En iyisini ben bildiğim için, hiçbir şey düşünmeden anlatıma girdim." ifadelerine yer verdi.

"BİZİM İÇİN ÖNEM ARZ EDEN BİR HİKAYE"

Basın toplantısında İHA muhabirlerine önemli açıklamalarda bulunan filmin yapımcısı Mustafa Uslu, “Bizim çok önem arz eden bir hikaye. Ülkemizdeki bütün biyografik hikayeler bizim için çok önemli hikayeler. Müslüm Abi’nin hikayesi ayrı bir önem arz ediyor. Toplumun bütün kesimine hitap etmiş ve herkesin sevgisini kazanmış bir karakterin biyografik hikayesini yapmak bizi çok heyecanlandırıyor. Bir önceki yaptığımız film de biyografik bir hikayeydi. Bir askerin Güney Kore’de yaşamış olduğu bir anıyı halkımızla paylaşmıştık. Burada da Müslüm Abi’nin çocukluk yıllarından başlayan ve günümüze kadar gelen o sevgi selinin biyografisini Türk halkıyla paylaşacağız” dedi.

"DÜNYADA TIBBEN ŞARKI SÖYLEMEMESİ GEREKEN TEK İNSAN"

“Çocukluk, gençlik ve orta yaşlılık dönemi var. Biz üç dönemini de anlatıyoruz. Çocukluktan, Şanlıurfa’dan başlayan hikayesi, Adana’ya geliyor ardından İstanbul’a gelen bir serüven var. Bu arada bir sürü olaylar oluyor. Trafik kazaları geçiriliyor. Hepsini bu filmde göreceğiz. Gerçekten çok dramatik bir hayatı var Müslüm Abi’nin. Çok bilmediğimiz şey var hakkında. Örneğin dünyada tıbben şarkı söylememesi gereken tek insan Müslüm Gürses ama ona rağmen kalbinde öyle bir sevgi ve aşk var ki bu sanata karşı bir şekilde bunu bırakamıyor. Bir şekilde kendi dilini, tavrını ve tarzını oluşturarak mümkün olduğu kadar az acı çekerek şarkı söylemeye devam ediyor. Bizleri mutlu ediyor, eğlendiriyor. Bizleri o güzel eserlerine kavuşturdu yıllarca.”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gabar’a iki yeni sondaj kulesi geliyor! 40 tır ile taşınacak
Saraçhane'de 1 Mayıs provokasyonu: 210 şahıs gözaltına alındı