Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Albay Halil Kopuz ölecek mi?

Fox TV ekranlarında her bölümü soluk soluğa izlenen dizi Savaşçı; bu hafta macera, gerilim ve aksiyon yüklü 28. bölümle izleyicisini karşıladı. Savaşçı dizisinin son bölümünün ekranlarda yer almasından kısa bir zaman sonra izleyicileri heyecanlandıracak gelişmelerin yaşandığı yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte, Savaşçı dizisinin merakla beklenen 29. bölüm fragmanı...

Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Albay Halil Kopuz ölecek mi?
Savaşçı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Albay Halil Kopuz ölecek mi?
GİRİŞ 23.01.2018 22:18 GÜNCELLEME 23.01.2018 22:18

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle izleyici kitlesinin büyük bir ilgi ve beğeniyle takip ettiği dizi Savaşçı, 21 Ocak Pazar akşamı Fox TV ekranlarında izleyicisinin karşısına geçti. Savaşçı dizisinin bu hafta yayınlanan son bölümünde; Pia, Albay Halil Kopuz'u öldürebilmek için bir plan hazırlar ve bu planı gerçekleştirmeye koyulur. Bu bağlamda Albay Halil Kopuz'e zehirli kahve içerilerek komplo kuruldu. Peki, Albay Halil Kopuz'a hazırlanan bu hain plan beklenildiği gibi işe yarayacak mı, yoksa suya mı düşecek?

Savaşçı dizisinin Fox TV ekranlarına taşınan 28. bölümün ardından 29. Bölüm fragmanının yayınlanması için geri sayıma başlayan izleyiciler, ''Savaşçı 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Savaşçı 29. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?'' şeklinde merak ettikleri sorulara yanıt aramak üzere sorgulamalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Savaşçı dizisinin 28. bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. Savaşçı dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında, ''Biz sadece teröristle, doğayla, zamanla, bombayla, kurşunla savaşmayız. Bizler aynı zamanda kendi başımıza gelen dertlerle, küçük büyük felaketlerle de savaşırız. Savaşırız, ve onları yeneriz! Sen bir bordo berelisin, yani savaşçısın!'' sözleri damgasını vuruyor.

Peki, Savaşçı 29. yeni bölümünde izleyiciyi hangi yeni gelişmeler bekliyor? Savaşçı 29.yeni bölüm ne zaman saat kaçta yayınlanacak? İşte, Fox TV ekranlarının başarılı dizisi Savaşçı ile ilgili en yeni gelişmeler haber7.com’da.

SAVAŞÇI SON BÖLÜM FOX TV'DEN İZLEMEK İÇİN TIKLA!

savaşçı

İŞTE, SAVAŞÇI 29. YENİ BÖLÜM FRAGMANI...

SAVAŞÇI 29. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Savaşçı 29. yeni bölümüyle 28 Ocak Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

İlgili resim

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Temo’yu ele geçiren Kılıç Timi, Kürşat’ın hamlesiyle şok olur. Albay Kopuz ve Yüzbaşı Kağan için Kürşat’ı durdurmak hiç kolay olmayacaktır.

Pia ise yaptığı planla Kopuz Albay’ı öldürmeye kararlıdır. Fakat Albay’ın Temo’yla ilgili gelen bilgilerdeki bir ayrıntıyı fark etmesi, Pia’yla Kopuz’u karşı karşıya getirir.

Bu arada Güneydoğu kırsalından gelen kötü haber Kılıç Timi’ni harekete geçirir. Albay Kopuz ve General Kutalmış için bu operasyon çok önemlidir. Çünkü söz konusu olan bir Mehmetçik’in hayatıdır. Bu Mehmetçik’i sağ salim dedesi ve ninesine kavuşturmak için  Kılıç Timi zamana karşı yarışır.

Obaköy’lü Şehit dedesi Mehmet Taşlıca’ya diğer torununun da şehadet haberini vermemek için canını ortaya koyan Kılıç Timi, Mehmet dedenin bir başka dileğini yerine getirmek için Anıtkabir’e gidecek ve Mustafa Kemal Atatürk’e selam duracaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Otobüs şarampole devrildi: Ölü ve yaralılar var
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler