Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı!

Star TV ekranlarında izleyicisinin sevdiği ve büyük bir ilgiyle yakından takip ettiği dizi Fazilet Hanım ve Kızları bu akşam 33. bölümü yayınlandı. Peki, son bölümün ardından Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölümünde izleyicisini hangi yeni gelişmeler bekliyor? İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölüm fragmanı detayları ve Fazilet Hanım ve Kızları 33. son bölüm özeti...

GİRİŞ 10.02.2018 17:07 GÜNCELLEME 10.02.2018 17:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV ekranlarının her hafta bambaşka entrikalara sahne olan dizisi Fazilet ve Kızları 33. bölümle 3 Şubat Cumartesi akşamı izleyicisinin karşısına geçti. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları 33. bölümün ardından, Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölüm fragmanı yeni bölümde neler yaşanacağıyla ilgili araştırmalar başladı. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları 34. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fazilet Hanım ve Kızları son bölümünde, Yağız'ın annesinin mezarının başında aşk itirafı gerçekleştirmesi ve bu itirafa da Sinan'ın şahit olması izleyicilere heyecan dolu dakikalar yaşattı. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümde ise, Sinan Kerime'yi babasıyla ilgili konuşturarak öğrendiği dehşet verici gerçeklerden sonra Hazım'la karanlık gecede yüzleşmesini gerçekleştirdi. İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 33. son bölüme dair ayrıntılar ve Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölüm fragmanı ile ilgili en son gelişmeler...

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 34. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

 

 

Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 34. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Star TV ekranlarının başarılı ve iddialı projelerinden olan Fazilet Hanım ve Kızları 34. yeni bölümüyle 10 Şubat Cumartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanacak.

fazilet

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Abisinin mezarlıkta yaptığı aşk itirafıyla şaşkına dönen Sinan, Yağız’a acı veren gizemli kızın kim olduğunu öğrenmek isterken, Hazan ve Kerime arasında yaşananlar Kerime’nin eline koz verir. Hazım ve Ece arasında yaşanan Yasin krizi ise, Fazilet’in Selin ve Şükriye’ye yaptığı baskının gölgesinde kalır. Selin’in oynadığı oyunun ortaya çıkması Ece’yi nefret dolu bir intikama sürüklerken Hazım bir baba olarak çok zor durumdadır. Kerime’nin oyununa gelen Hazan, Yağız’ı korumak isterken bu kez Fazilet’le karşı karşıya gelir. Kerime’nin Hazan’a düşman olmasından tedirgin olan Fazilet, Yağız için büyük tehlikedir.

Hazan’ın Yağız’ı kurtarmak için verdiği tepki, Fazilet’in gözlerini Yağız ve Hazan’a çevirmesine sebep olur. Yağız ve Hazan’a baktığında gördüklerinden tedirgin olan Fazilet, Yağız’ı hayatının gerçeğiyle yüzleştirmek için harekete geçer. Fazilet’in atacağı adımdan habersiz olan Hazan için annesini durdurmak artık imkansızdır. Sonunda Kerime’yi babasıyla ilgili konuşturmayı başaran Sinan ise öğrendiği korkunç gerçekle birlikte Hazım’la hayatının yüzleşmesini yaşar. Yüzleşmelerle dolu karanlık gece tüm taşları yerinden oynatmak üzeredir.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

fazilet

FAZİLET HANIM VE KIZLARI BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sinan’ın Kerime’ye doğru attığı adımla birlikte Hazan’ın taşımak zorunda kaldığı sır artık eskisinden de ağırdır. Sinan verdiği kararın ağırlığı altında ezilirken, Yağız babasıyla yaşadığı yüzleşmenin ardından Kerime meselesine olan tutumunu değiştirmeye çalışır. Sinan’ın seçimini bütün kalbiyle sorgulayan Hazan ise yanlış yolda olduklarının farkındadır fakat girdikleri yolun dönüşü yoktur. Ne var ki, oğluna kavuşmanın sarhoşluğu içinde olan Kerime eskisinden çok daha tehlikeli ve düşmanlık doludur.

Kerime’nin nefret dolu yüzüyle ilk kez karşı karşıya kalan Hazan neye uğradığını şaşırmış haldedir. Diğer yanda, Yasin yüzünden annesiyle karşı karşıya gelen Ece, Fazilet’in attığı radikal adımla Hazım’a karşı zor durumda kalır. Nil, Selin ve Yasemin’in Fazilet ve kızlarına karşı güçlerini birleştirmesi ise ilk meyvesini Hazım’a oynadıkları oyunla verir. Selin’in zaferi Ece ve Fazilet cephesinde yankıları kolay dinmeyecek bir hezimetle sonuçlanırken, yalı yangın yerine döner. Yağız ve Sinan birbirlerinden habersiz yaşadıkları fırtınalarla aynı sığınağa, annelerinin toprağına sığınırken Yağız’ın itirafı Sinan için sarsıcı olur. Hazan’ın, Yağız’ı Kerime’nin düşmanlığından korumaya çalışması kanlı bir felakete dönüşürken Fazilet’in öğrendiği korkunç bir gerçek taş üstünde taş bırakmaz.

YORUMLAR 1
  • yağmur 5 yıl önce Şikayet Et
    ıyi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!