Çukur 19. yeni bölüm 2. fragmanı geldi! Yamaç, Beyefendiyi öğreniyor!

Show TV ekranlarında geniş izleyici kitlesinin her pazartesi akşamı iple çektiği dizisi Çukur 18. bölümü yayınlandı. Son bölümde, Vartolu'nun öldürülmesinin intikamını almak isteyen Medet'in Selim'e ateş etmesi sonrasında ölüm kalım mücadelesi vermesi damgasını vurdu. Hafızalara kazınan son bölümün arkasından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Çukur son 18. son bölüm özeti ve Çukur 19. yeni bölüm fragmanı...

Çukur 19. yeni bölüm 2. fragmanı geldi! Yamaç, Beyefendiyi öğreniyor!
Çukur 19. yeni bölüm 2. fragmanı geldi! Yamaç, Beyefendiyi öğreniyor!
GİRİŞ 05.03.2018 14:03 GÜNCELLEME 05.03.2018 14:04

Show TV ekranlarının zirveden düşmeyerek yüksek reyting oranları başarısına ulaşan dizisi Çukur 19. bölümüyle 26 Şubat Pazartesi akşamı izleyicisini karşıladı. Çukur son bölümde, Yamaç'ın ağabeyi Selim'in, Vartolu'nun ölümü sebebiyle raydan çıkmış ve intikamını acı bir şekilde almak uğrunda gözünü hırs bürüyen Medet tarafından ateş edilerek vurulması sahne oldu. Çukur izleyicisinin nefeslerini tutarak izlediği son bölümün ekranlara taşınmasıyla birlikte gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde kendilerini hangi gelişmelerin karşılayacağı bilgisini öğrenmek üzere yeni bölüm fragmanı sorgusuna geçildi. İşte, yayınlanan her bölümüyle izleyicilerde unutulmaz etkiler bırakan Çukur 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Çukur son bölümde Yamaç'ı, düşmanı olarak gördüğü ve onu devamlı uğraştırarak son derece başını ağrıtan isim Emrah Komiser'in aslında Sena'nın ağabeyi olduğu gerçeği bekleyecek. Emrah Komiser, Çukur mahallesine adımını atmasıyla birlikte boş durmuyor ve geldiği gibi atağa kalkarak Yamaç'a da karşı üstünlüğünü ispatlamak adına başta İdris olmak üzere Çukur'daki herkesi toplayarak içeri tıkıyor. Vartolu'nun sağ kolu Medet ise Paşa'yı öldürme girişiminde bulunduktan sonraki süreçte planlarını devreye sokmak üzere bunu bir koz olarak kullanan Beyefendi'nin adamları tarafından alınıp işkence üstüne işkence uygulanıyor. Beyefendi, planının son aşamasında Medet'in yanına gelerek içindeki kin ve intikam duygusunu perçinliyor ve Vartolu'yu öldürenlerin cezasını alması için harekete geçiriyor. Medet, tüm bu olayların sonrasında, Vartolu'nun da ölümünün derin üzüntüsüyle birlikte Yamaç'ın ağabeyi Selim'e ateş ederek vuruyor. Ardından, yaşadığı olayın ağırlığıyla birlikte öfke nöbeti geçiren Yamaç, Vartolu'ya ''Selim ölürse seni yaşatmam!'' şeklinde sert ve vurucu ifadeler kullanıyor. Öte yandan Paşa'nın kalp krizi geçirmesi sonrasında hastaneye kaldırılması dönüm noktası oluyor; Paşa, hastanedeyken İdris'e büyük bir itiraf gerçekleştiriyor ve Vartolu Saadettin'in İdris'in kendi oğlu olduğunu hiç beklenmedik bir şekilde açıklıyor. Bunu öğrenen İdris ise üzüntü ve pişmanlıktan başını taşlara vurarak kahroluyor. İşte, Çukur 18. son bölüm özeti ve Çukur 19. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...

 

 

ÇUKUR 19. YENİ BÖLÜMDEN İLK SAHNE VE YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Güçlü oyuncu kadrosu ve çarpıcı hikayesiyle Show TV ekranlarına taşınan dizisi Çukur 19. yeni bölüm fragmanı ve Çukur 19. yeni bölüm ilk sahne izleyicisinin karşısına geçti.

ÇUKUR 19. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, Show TV ekranlarının izleyicisi tarafından sevilen ve büyük bir ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çukur 19. yeni bölümüyle 5 Mart Pazartesi günü saat 20:00'da Show TV ekranlarında yayınlanacak.

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur'un 18. son bölümünde; Selim, telaşla Yamaç’ı eve götürmek isterken Medet’i görüyor. Kanlar içinde kalan ve ayakta durmakta zorlanan Medet’in, Yamaç’la Selim’e silah çektiği anlar heyecanı yükseltiyor. Medet’in ateş ettiği sırada Yamaç’a kendini siper eden ve vurulan Selim yere yığılırken, şoke olan Yamaç öfkeden deliye dönüyor.

Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

Medet’in kurşununa kendini siper eden Selim’in vurulmasıyla öfkeden deliye dönen Yamaç’ın, “Selim gidiyor. Bir abimi aldın öbürü de ölüyor!” sözleri heyecanı yükseltiyor. Selim’i apar topar hastaneye yetiştiren Yamaç’ın, “Selim ölürse seni yaşatmam!” diyerek silah doğrulttuğu kişinin kim olduğu merakla bekleniyor.

Komiser Emrah’ın Çukur’a gelmesiyle Koçovalılar yeni bir düşmana sahip olur. İdris, karşılaştığı büyük tehlikeden kurtulmaya çalışırken, Yamaç ise yeni düşmanını tanıyacaktır. Aynı zamanda ağabeyi olan Komiser Emrah, en çok Sena’yı etkileyecektir. Sena geçmiş korkularıyla yüzleşirken, Selim’in siper olduğu kurşunlar, tüm taşları yerinden oynatacaktır. Bu sırada İdris ise karşılaşacağı sürprizle hayatının en büyük şokunu ve pişmanlığını yaşayacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?