Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 93.bölümde neler oldu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yine heyecan doruktaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92.bölümde Hızır kaçak dövüşmekten vazgeçerek düşmanlarına karşı resti çeker. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92.bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 07.03.2018 08:58 GÜNCELLEME 07.03.2018 08:58

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92.bölümde; en güvendiği adamı Hakkı'nın ihanetine uğrayan Ekrem, artık köşeye sıkışmıştır. Onu alenen düşman ilan eden Hızır'ın yeni planı Ekrem'in arkasındakileri ortaya çıkarmak ve düşmanıyla karşı karşıya mertçe hesaplaşmaktır. Hızır'a bu planda yardım edecek olan kişi yine Ünal Kaplan'dır. Öte yandan Ceylan ile anlaşmaya oturan Hakkı'nın verdiği adres, Davut'un büyük planı için önemli bir adım olsa da Çakırbeylilerin başına yeni musibetler açacaktır. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölüm fragmanı

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölümü ile 6 Mart Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 92.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Ekrem, Ünal Kaplan'ın masası üzerine kurduğu oyunuyla Ender ve İlker'in kaybına sebep olmuştur. Bu başarısının ardından rüzgar terse dönecek, güvendiği adamı Hakkı'nın ihanetine uğrayacaktır. Ceylan ile anlaşmaya oturan Hakkı'nın verdiği adres, Davut'un büyük planı için önemli bir adım olsa da Çakırbeylilerin başına dert olacak yeni belaların da habercisidir. Düşman olduğunu alenen kabullenmek zorunda kalan Ekrem'in arkasındakileri ortaya çıkarmayı amaçlayan Hızır ise gizli düşmanlıklardan yorulmuş, savaşacağı kişileri karşısında görmek istemektedir. Ünal Kaplan ile kurduğu yeni planıyla, yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlayan diğer düşmanlarının da gözünün içine bakma fırsatını bulacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!