Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Börü 1. son bölüm!

Star TV ekranlarının yeni yayın hayatına başlayan iddialı projesi Börü, 1. bölümüyle izleyicisinin karşısına geçti. Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihini konu edinerek tüm dikkatleri üzerinde toplayan son bölümün hemen ardından yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, gerçek hikayelerden esinlenen, gerçek ekipman ve mekanlarda çekilen Börü 1. son bölüm özeti ve Börü 2. yeni bölüm fragmanı...

GİRİŞ 02.03.2018 22:35 GÜNCELLEME 02.03.2018 22:37

Polis Özel Harekat Timi'nin mücadelelerinin ve kahramanlıklarının anlatıldığı Börü Dizisi ilk bölümüyle 28 Şubat Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Börü dizisinin yayınlanan son bölümünde izleyicisinin soluk soluğa izlediği Diyarbakır'da başlayan ve İstanbul'a kadar uzanan heyecan, gerilim ve aksiyon dolu operasyonla ekranlara geldi. Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin yaşamlarından kesitlerini büyük bir çıkış yakalayarak izleyici kitlesine aktaran Börü dizisinin son bölümün yayınlanmasıyla birlikte yeni bölüm fragmanı sorgusu tüm hızıyla başladı. İşte, Dağ 2 filminin yazarı ve yönetmeni Alper Çağlar’ın başarılı projesi olan Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 60 dakikalık 6 bölüm şeklinde yayın hayatına giriş yapan Börü 1. son bölüm özeti ve Börü 2. yeni bölüm fragmanıyla ilgili merak edilen en yeni gelişmeler...

BÖRÜ 2. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Polis Özel Harekat’ın en seçkin birimi, 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ timinin hikayesini ekranlara taşıyan Börü 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

BÖRÜ 2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Ahu Türkpençe, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul gibi usta isimlerin üstlendiği Börü 2. yeni bölümüyle 7 Mart Çarşamba günü saat 20:00’da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

börü

BÖRÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Polis Özel Harekat'ın en seçkin taarruz timlerinden biri olan 34 50 telsiz kodlu BÖRÜ'nün öyküsü 2014 senesi sonbaharında Diyarbakır'da başlıyor. Efkarlarıyla, kahramanlıklarıyla ve vatan uğruna perişan etmeye hazır yaşamlarıyla BÖRÜ, kendi dertlerine rağmen asla pes etmeyenlerin öyküsü. Gizemli, akademi birincisi bir çaylağın time girişiyle, Türkiye'nin en tehlikeli dönemlerinden birine girdiği senede, BÖRÜ ancak kenetlenerek ayakta kalabilecektir.

BÖRÜ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?      

2014 baharında Türkiye. Sınırda düşmanların çoğaldığı, içeride tehlikeler çemberinin giderek daraldığı bir dönem. Türkiye Cumhuriyeti yakın tarihinin en büyük tehditleriyle karşı karşıya. Börü, vatan aşkı ile tutuşmuş yalnız kahramanların destanını anlatıyor.

BÖRÜ OYUNCU KADROSU

Mesut Akusta (İrfan Aladağ karakteri)

Ahu Türkpençe (Asena Tümer karakteri)

Serkan Çayoğlu (Kaya Ülgen karakteri)

Murat Arkın (Kemal Boratav karakteri)

Emir Benderlioğlu (Turan Kara karakteri)

Fırat Doğruloğlu (Behçet Orbay karakteri)

Ahmet Pınar (Barbaros Çepni karakteri)

Can Nergis (Tolga Erlik karakteri)

börü

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Kacır müjdeyi verdi! Türkiye'nin 'ilk ilaç adayı geliştirildi'
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı