Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm özeti!

Kanal D ekranlarında yayınlanan yılların eskitmediği kaliteli proje Çocuklar Duymasın 30. bölümüyle izleyicisini ağırladı. Son bölümde, intikam uğrunda gözü dönen Tutku'nun görünüşünü de değiştirerek Havuç ile sevgili olması damgasını vurdu. Hareketli gelişmelere sahne olan son bölümün yayınlanmasının hemen ardından iple çekilen yeni bölüm fragmanı da izleyicisiyle buluştu. İşte, Çocuklar Duymasın 30. son bölüm özeti ve Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı...

Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm özeti!
Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Son bölüm özeti!
GİRİŞ 05.03.2018 14:22 GÜNCELLEME 05.03.2018 14:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal D ekranlarında izleyicisinin vazgeçilmezleri arasına taşınan uzun soluklu projesi Çocuklar Duymasın 30. bölümüyle 4 Mart Pazar akşamı yayınlandı. Geniş izleyici kitlesine kitlesine ve yüksek reyting oranlarına sahip dizi Çocuklar Duymasın son bölümünün ekranlara gelmesinin ardından bir sonraki hafta yayınlanacak yeni bölümde hangi sürpriz gelişmelerle izleyicisini karşılayacağı büyük bir merak konusu haline geldi. Bu nedenle, Havuç'un ailesiyle tanıştırmak istediği kız arkadaşının aslında Tutku olduğunu Haluk ve Meltem'in öğrenmesinin sahne olduğu yeni bölüm fragmanı rağbet gördü. Son bölümde tüm foyası ortaya çıkan Tutku'nun, intikamını acı bir şekilde almak için bilenmesi, Haluk ve Meltem'e tehlikeli oyunlar düzenlemek üzere görünüşünü değiştirip, üzerine Havuç'u kullanarak onunla sevgili olması damgasını vurdu. Öte yandan, Haluk ve Meltem'in evlat edinmek istediklerinden de Havuç aracılığıyla haberi olan Tutku, raydan çıkmış şekilde risk üstüne risk almaya kalkar. İşte, Çocuklar Duymasın 30. son bölüm özeti ve Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler...

ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını ve senaristliğini Birol Güven'in üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Bora Tekay'ın oturduğu Kanal D ekranlarının sevilen ve ilgiyle yakından takip edilen dizisi Çocuklar Duymasın 31. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 31. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ Atacan, Zeyno Gönenç, Volkan Severcan, Melek Şahin, Alparslan Özmol, Şükrü Koruyucu, Alp Eren Khamis, Öykü Güven, Süleyman Yağcı, Ferdi Akarnur üstlendiği Çocuklar Duymasın 31. yeni bölümüyle 11 Mart Pazar günü saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

çocuklar

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haluk ve Meltem, Havuç’un esrarengiz arkadaşı Alev’i çok merak etmektedir. Bu yüzden onları akşam yemeğine çağırırlar. Havuç’un arkadaşı Alev’le tanışmak için eve gelenler, Alev’in aslında aylardır kurtulamadıkları Tutku olduğundan habersizlerdir.

Haluk ve Meltem, Havuç’un Tutku ile samimi arkadaş olduklarını öğrenince ne yapacaktır? Öte yandan Gönül ve Tuna, asla yalan söyleyemeyen Sertaç’ı, Haluk’ların evine getirince ortalık karışır. Sertaç aklından geçenleri direkt söylediği için Taş Fırın Haluk’u oldukça sinirlendirir.

YORUMLAR 1
  • mahmut 6 yıl önce Şikayet Et
    Çocuklar duyması'ı izlemeyi severdim dizinin kıvamını bozdunuz. Entrikalar hiç yakışmadı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...