Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı! Beklenmedik gelişme...

Son bölümü izleyenleri adeta ekranlara kilitleyen Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Peki Diriliş Ertuğrul 110.bölümünde neler olacak? İşte Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı ve tüm merak edilenleri...

GİRİŞ 12.03.2018 09:29 GÜNCELLEME 12.03.2018 09:29
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümü adeta herkesi şaşırtan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü ise büyük merak konusu oldu. Peki Diriliş'te önümüzdeki hafta neler olacak? "Haddini aştın Günalp Bey fethettiğim kaleyi sana mı teslim edeyim istersin tez askerlerini de alıp kalemden gidesin" diyen Ertuğrul şoke eden bir fermanla karşılaşıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 110.bölüm fragmanı...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 110.BÖLÜM NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 110.bölümü 14 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? TAHMİNLER...

Gıyasettin Ertuğrul'a zarar vermeyecek zira oda babası Sultan Alaaddin  gibi Ertuğrul Bey'i en yakınlarından biri yapacaktır.  2. Gıyaseddin Keyhüsrev, Emir Sadettin'i bir müddet daha öldürmeyecek. Köpek kaçmayı başaracaktır. Günalp ile birlikte Ertuğrul Bey'in başına daha belalar açacaklar.

Ertuğrul Bey'in ağabeyi Günalp ile mücadelede ölebilir ve Dündar obaya tekrar dönebilir. Bilecik tekfurunuda unutmamak lazım oda Ertuğrul'a karşı Günalp ve Sadettin Köpekle birlik olacaktır. Ertuğrul Bey'i yine zor günler bekliyor.

Günalp, Sadettin Köpek tarafından kandırılmış olabilir ve ileri ki bölümlerde Ertuğrul'un yanına katılabilir. Günalp'un verdiği ferman Ertuğrul Bey'in devlet kontrolünde kaleyi yöneteceği yazıyor. Günalp kaleye ortak olacaktır.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 110.BÖLÜM FRAGMANI

YORUMLAR 10
  • Nurten 6 yıl önce Şikayet Et
    Oooooo.....evet .... Dizi mi....tarihten de aldığı hazla ,,, diriliş Ertuğrul,,,diyorum.
    Cevapla
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    gunalpbey sedattin köpeğin adamı ertuğrul onuda dize getirir
    Cevapla
  • Emin Taşkın 6 yıl önce Şikayet Et
    Karadeniz dizisi Ertuğrul'un kalitesini en az 10 kat artırdı. Yani her şerde bir hayır vardır. Diğer dizilerde de aynı kaliteyi bekliyor ve istiyoruz.
    Cevapla
  • Süleyman 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söylüyorsun kardeş Aynen öyle Diriliş Ertuğrul'un önüne kimse geçemez artı payitaht Abdülhamid Han İkincisi bu dizi
    Cevapla
  • namık tekinözdemir 6 yıl önce Şikayet Et
    süperrrr dizi
    Cevapla
  • ferman 6 yıl önce Şikayet Et
    hayatımda ilk defa bir diziyi ayakta izliyorum son sahne adeta patlama yaptı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı