Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 95.bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır ve Ceylan tuzağa düşer. Son bölüm finali ile nefes kesen Eşkıya'da büyük sır ortaya çıkıyor. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 21.03.2018 09:23 GÜNCELLEME 21.03.2018 10:10

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; büyük planda sona yaklaşılır. Çakırbeyliler'in içine sızmış düşmanlar tek tek ortaya çıkarken, Yalçın verdiği önemli bilgilerle planın seyrini değiştirir. Kapana kısılan ve oyununun ortaya çıkmasından korkan Hasan, adamlarına talimat verir. Her şeyin farkında olan Hızır, Ünal ve Ceylan'ı uyarsa da; hiç beklemediği Selda ve Candan cephesinden gelen atakla şaşkına dönecektir. Yine nefes kesen bir finalle gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölümde; Hızır ve Ceylan'ı kaçıran Hasan, onlardan büyük sırrı öğrenmek ister. Davut bir anda ortaya çıkarken; kazdığı kuyuya düşen Hasan kendisini gibi diğer vatan hainlerinin ismini verecektir. Ünal ve Hızır onu ensesinden yakalarken; bütün düğümün  çözülmesi onun konuşmasına bağlıdır. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm fragmanı

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 95.bölümü ile 20 Mart Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Herkesi ölümle burun buruna getiren büyük planda sona yaklaşılırken dikkat edilmesi gereken en önemli şey zamanlamadır. Çakırbeyli Ailesi'nin içine yerleştirilmiş düşmanlar tek tek kendini açık etmeye başlamış, Yalçın'ın ele geçirilmesiyle de önemli bilgilere ulaşılmıştır. Kurduğu oyunun ortaya çıkmasına ramak kaldığını fark eden Hasan, içerideki adamlarına harekete geçme emrini verir. Hızır ise tehlikenin farkındadır, Ünal Kaplan ve Ceylan'ı dikkatli hareket etmesi uyarır. Hızır'ın göz ardı etmemesi gereken asıl şey ise şimdiye kadar gücünü küçümsediği Selda ve Candan'ın özel yetiştirilmiş tetikçiler olmasıdır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'