Diriliş Ertuğrul 111.bölüm 1.fragmanı! Herkesi şoke eden sahne...

Son bölümüyle büyük heyecan uyandıran Diriliş Ertuğrul 111.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri şaşırtacak heyecan dolu bir bölüm ile TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Diriliş Ertuğrul 111.bölüm fragmanı nefes kesti.

GİRİŞ 21.03.2018 09:35 GÜNCELLEME 21.03.2018 09:35
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ekranların sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 111.bölüm fragmanı yayınlandı. TRT 1'in reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul yeni bölüm tanıtımının yayınlanmasıyla izleyenleri şaşırtmayı başardı. Yine heyecan dolu bir bölümün yaşanacağı Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? Sadettin Köpek sonunda ölecek mi? Ertuğrul Bey'in yeni hamlesi ne olacak? "Ya bu yolda Selçuklu Devletini kurtaracağız. Ya da kutlu bir devletin ilk tohumlarını atacağız. Ya yok oluş ya da diriliş" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarına korku salıyor. İşte Diriliş Ertuğrul 111.bölüm fragmanı ve tüm detayları...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

 

Başrollerini Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan ve Esra Bilgiç paylaştığı sevilen dizi Diriliş Ertuğrul 111.bölümü 21 Mart çarşamba günü TRT 1 ekranlarında seyirci ile buluşacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 111.BÖLÜM FRAGMANI

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 111.BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK? TAHMİNLER

Günalp Bey Emir Sadettin'e olan sadakatini yitirip yakın zamanda Ertuğrul'un yanına geçebilir. Şahzade Kılıçaraslan yüzüğünü Ertuğrul Bey'e vermesi Ertuğrul'u daha da güçlendirir.

Diriliş Ertuğrul 110.bölümü TIKLA İZLE

Ertuğrul Bey Gıyaseddine yardım edebilir. Lakin Ertuğrul Bey'in gözünde devlet ölmüştür. Ertuğrul artık tek başınadır. Domaniçi uzaktan kontrol altına almaya çalışacak ama bu o kadar kolay olmayacak. Zira artık devlet desteği arkasında değildir.

Emir Sadettin Köpek Selçuklu Devleti dağılana kadar hayatta kalacaktır.

"Ya bu yolda Selçuklu Devletini kurtaracağız. Ya da kutlu bir devletin ilk tohumlarını atacağız. Ya yok oluş ya da diriliş" diyen Ertuğrul Bey düşmanlarına korku salacak.

diriliş-ertuğrul-111-bölüm

SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Son bölümde Mahperi ve Emir Sadettin Şehzade Kılıç Arslan'a tuzak kurduklarını ölmesinin gerektiğini söyledi. Fakat Ertuğrul Bey buna müsade etmeyecektir.

Şehzade Giyasettin nihayetin doğru bir karar vermiştir. Yalnız bu kararı uygularken Emir Sadettin ve Atabeyi rahat durmayacaktır.

Ertuğrul Bey İbni - Arabi Hazretli yardımıyla kurtuldu. Bununla birlikte Sungur Tekin ve Beyler'de kurtuldu.

Senaryo gerekiği şimdilik kötü bir olarak gözükse de Günalp Bey kötü bir karakter değildir. Bizzat kendisi Sultan Alaaddin ölmeden önce oğlu Kılıçarslanı kurtarmaları için ve korumaları için Ertuğrul Bey ile birlikte olmasını söylemiştir.

YORUMLAR 8
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    maşallah
    Cevapla
  • a.b.c 6 yıl önce Şikayet Et
    anlamadım aertuğrul yeyhüsreyi kuratrıyormu?
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok iyi
    Cevapla
  • HalitBinVelit 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekde Selçuklu dağılmadan Sultan Gıyasettin Sadettin köpek ve Annesinin Ölüm emrini veriyor .. Annesi ve Sadettin köpek kaçarken Mahzende öldürülüyor?.
    Cevapla
  • Emin Meriç 6 yıl önce Şikayet Et
    Fragmana bak ya çadırın içinde başladı bitti izleniyor diye buda yapılmazki
    Cevapla
  • mhmt 6 yıl önce Şikayet Et
    hocam çarşambaya kadar bir iki tane daha fragman yayınlanır. bu şekilde daha zevkli oluyor beklemesi. gecen bölumun 3 fragmanı vardı aralıklarla yayınladılar hatırlarsanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri