Oğuzhan Uğur kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?

Oyuncu, şarkıcı ve son zamanlarda sosyal medya platformu YouTube'da yayınladığı videolarla fenomen olan Oğuzhan Uğur kimdir? Genç şarkıcı Oğuzhan Uğur aslen nereli kaç yaşındadır? İşte, Oğuzhan Uğur'un biyografisi ve hakkında merak edilenler...

Oğuzhan Uğur kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
Oğuzhan Uğur kimdir? Aslen nereli ve kaç yaşındadır?
GİRİŞ 18.06.2018 14:25 GÜNCELLEME 18.06.2018 14:25

Dijital medya platformu YouTube'da yayınladığı talk show tadında videoları ile tanınan Oğuzhan Uğur'un hayatı merak ediliyor. Peki, son günlerin yıldızı parlayanlarından olan genç şarkıcı ve sunucu Oğuzhan Uğur kimdir? Pek çok single çalışması olan ve beyaz perdede seyirci ile buluşan Oğuzhan Uğur nereli ve kaç yaşındadır?

 

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR? 

29 Ocak 1984 Ankara'da dünyaya gelen Oğuzhan Uğur oyuncu, şarkıcı ve şimdilerde YouTube'da yayınladığı videolar ile youtuber kimliği ile tanınmaktadır

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf bölümünü mezunu olan Oğuzhan Uğur, okul döneminde sergi, belgesel ve kısa film çalışmaları gerçekleştirmiş ardından Osman Sınav ile çalışmaya başlamıştır.

Okuldan sonra bir dönem Mustafa Şevki Doğan ve Osman Sınav'ın asistanı olarak görev yapmıştır. 

2011 yılında beyaz perdede izleyiciyle buluşan Ağır Abi filminin yönetmenliğini ve senaristliğini yapan Uğur'un pek çok single çalışması bulunmaktadır.

2012 yılında ise Çok Şükür adlı ilk albümünü yayınlamış ve ardından single çalışmaları yapmıştır. Ayrıca Murat Dalkılıç'ın Leyla isimli parçasına çekilen video klibin yönetmenliğini üstlenmiştir. Yine Dalkılıç ile Mağlubiyet adlı parçaya düet yapmıştır.

2015 yılında Pişt, 2016 yılında ise Bizans Oyunları projelerinde rol almıştır.

Bir dönem YouTube'da şeberme adını verdiği skeç videoları çeken Oğuzhan Uğur, şimdilerde Youtube kanalı BaBaLa TV ve Onedio üzerinden video programları sunmaktadır.

SİNGLE ALBÜMLERİ:

Terbiyesizim (2012)

Panpa (2012)

Birinci Vazife (2013)

İstemiyorum (2013)

Sağ Salim (2014)

Bal Prensesi (2014)

Dengi Dengine feat. Ege Çubukçu (2014)

Biyolojik Unsur (2015)

Mağlubiyet (2016)

Madım Mı? (2016)

Kıskanç (2016)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den çok sert yanıt: Senin 'DEM'leneceğin belliydi! Açık açık uyardı
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!