Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı geldi mi? Son bölüm özeti!

Son bölümde yaşanan sürprizlerle dolu gelişmelerin soluksuzca takip edildiği Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı araştırmasına geçildi. Son bölümde Sinan'ın Hazan'a beklenmedik şekilde evlilik teklifi gerçekleştirmesi şok etkisi meydana getirdi. Peki, Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı geldi mi? Son bölüm özeti!
Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı geldi mi? Son bölüm özeti!
GİRİŞ 01.04.2018 12:56 GÜNCELLEME 01.04.2018 12:56

Yeni bölüm fragmanı sorgusunun aralıksız sürdürülmeye başlandığı Fazilet Hanım ve Kızları ekranlardaki yerini alan son bölümünde hem heyecanın hem de gerilimin hakim olduğu görüldü. Fazilet Hanım ve Kızları son bölümde; Sinan, Hazan'ı karşısına alıp tüm cesareti ve kararlılığıyla birlikte evlilik teklifi gerçekleştirerek yüzüğü parmağına yerleştirir. Şok etkisi meydana getiren bu olay karşısında neye uğradığını şaşıran Hazan, bir anda kendisini istemediği ve kalbinin razı gelmediği bir durum içerisinde bulur. Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanının bir an önce yayınlanması için geri sayıma başlandığı son bölümde, Hazan her ne kadar Sinan'la evlenmek gibi bir düşüncesi olmasa da Fazilet'in bu evliliğin gerçekleşmesi adına tehditler savurması Hazan'ın büyük bir çaresizliğe iter. Ancak Hazan'ın ekranlara taşınan son bölümde, Fazilet'in ciddi dereceye varan baskı ve tehditlerine rağmen kendi istediği yoldan ilerleyip Sinan'dan ayrılma kararı aldığı sahne izleyiciyi ekrana kilitledi. Peki, Hazan'ın bu ayrılma kararını Sinan'ın hazmedememesi sonucu işlerin çığırından çıktığı son bölümün yayınlanmasının hemen ardından Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Fazilet Hanım ve Kızları 42. yeni bölüm fragmanı gelişmelerine haber7.com'dan erişebilirsiniz.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Avşar Film’in üstlendiği, senaryosunu Sırma Yanık’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda ise Gökçen Usta’nın oturduğu Fazilet Hanım ve Kızları 42. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ancak yeni bölüm fragmanı yayınlandığı takdirde haberimizin içeriğinde yer alacaktır.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sinan’ın şok evlilik teklifi, Hazan ve Yağız’ın kalplerinde patlayan bir bomba olur. Yüzüğü bir anda parmağında bulan Hazan, Sinan’ı şoke eden bir tepkiyle masadan kalkar ancak Fazilet Hazan’ın yüzüğü parmağından çıkarmasına razı olmayacaktır. Fazilet’in tehditleriyle köşeye sıkışan Hazan çaresizdir.

Hazan ve Yağız, duygusal bir yıkım yaşarken, sonunda duygularına yenilen Ece ve Yasin ise hayatlarıyla ilgili büyük bir karar aşamasındadır. Sinan ve Hazan’ın evlilik yoluna girmeleri, Ece’yi bir kez daha annesiyle karşı karşıya getirirken, Hazan ve Yağız arasındaki duygular Hazım ve Ece arasında da yeni bir krize sebep olur. Fazilet, Hazan’ı yoluna soktuğuna inanırken Hazan’ın tüm baskılara rağmen Sinan’dan ayrılmasıyla ortalık karışır. Sinan’ın ayrılığı hazmedememesi, yaşanacak büyük olayların fitilini ateşler.

Yasin’e olan aşkı ve Hazım’a duyduğu vefanın arasında sıkışıp kalan Ece, Hazım’ın attığı beklenmedik adımla neye uğradığını şaşırırken, Yasin en acı şekilde hayatının büyük gerçeğiyle yüz yüze kalır. Yaşananların gerilimiyle karşı karşıya gelen Hazan ve Yağız ise, kendilerini hayatlarının yüzleşmesini yaşarken bulurlar.

FAZİLET HANIM VE KIZLARI 42. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Nazan Kesal, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul, Mahir Günşıray, Alp Navruz, Afra Saraçoğlu, Tolga Güleç, Hazal Türesan ve Ecem Baltı gibi isimlerin üstlendiği Fazilet Hanım ve Kızları 42. yeni bölümüyle 7 Nisan Cumartesi günü saat 20:00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak.

faz

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki