Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 38. son bölüm özeti!

Son bölümünde heyecan ve gerilimin doruk noktasına taşındığı görülen Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı için nefesler tutuldu. Son bölümde, Kılıç Timi'ndeki önemli isimlerin ölüm tuzağına çekilmeleri sahne olan Savaşçı dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı gelişmeleri...

Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 38. son bölüm özeti!
Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Savaşçı 38. son bölüm özeti!
GİRİŞ 02.04.2018 15:38 GÜNCELLEME 02.04.2018 15:38

Kılıç Timi'nin eşsiz bir mücadele ve kahramanlıklarının izleyici kitlesine sunulduğu Savaşçı 38. son bölümü 1 Nisan akşamı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı araştırmalarının yoğunlaştırılmaya başlandığı Savaşçı son bölümde; Kılıç Timi'ndeki kilit isimler olan Yüzbaşı Haydar, Yüzbaşı Kağan ve Astsubay Bayram'ın başı ölümcül tehlike altına girdi. Kılıç Timi'nin inanmakta güçlük çektikleri panik etkisi meydana getiren haberin ulaşmasıyla birlikte ekip arkadaşlarını bu ölümcül tehlikeden çekip kurtarabilmek adına vakit kaybetmeden hızlı bir şekilde harekete geçtiler. Tüm bu gelişmelerin sonrasında Savaşçı yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı bilgisine ulaşmak üzere sabırsızlık içerisinde sorgulamalar başlatıldı. Peki, General Kutalmış ve Haydar Koğuz'un, ölümle yaşam arasındaki ince çizgide olan askerlere kurulan hain tuzağın bedelini en ağır şekilde ödetmeye hazırladığı son bölümün ardından Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, geniş izleyici kitlesini ekran başına toplayan Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanına dair en son gelişmeler...

SAVAŞÇI 39. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, senaryosunu Süleyman Çobanoğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Saraçoğlu ve Günay Günaydın'ın oturduğu Savaşçı 39. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, ancak yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizin içeriğine ekleyeceğiz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yüzbaşı Kağan, Yüzbaşı Haydar ve Astsubay Bayram, tam anlamıyla bir ölüm tuzağına çekilmişlerdir. Haberi alan Kılıç Timi büyük bir şok yaşasa da, onları cehennemden çekip almak için hemen harekete geçerler. Fakat ağır saldırı altında kalan silah arkadaşlarının akibeti meçhuldür. General Kutalmış ve Albay Kopuz yapılan bu saldırı karşısında asla taviz vermeyecek ve neye mal olursa olsun bedeli ödetilecektir.

Bu arada ulaşılan bilgiler doğrultusunda, Kuzgun’un yeni bir terör kampı kurmak için çalıştığı ortaya çıkar. General ve Albay, teröristleri durdurmak için planlarını devreye sokar.

Diğer taraftan Kuzgun, Kopuz Albay’la ilgili son kozunu oynamak için hazırlıklara başlar. Ancak Roza’nın beklenmedik hamlesi olayların boyutunu başka bir noktaya getirecektir.

SAVAŞÇI 39. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerini Berk Oktay, Fırat Albayram, Murat Serezli, Doğan Bayraktar, Alican Albayrak, Hakan Dinçkol, Burç Kümbetlioğlu ve Yıldız Çağrı Atiksoy gibi isimlerin üstlendiği Savaşçı 39. yeni bölümüyle 8 Nisan Pazar günü saat 20:00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak.

savaşçı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek