Sen Anlat Karadeniz 12.bölümde neler oldu? Sen Anlat Karadeniz son bölüm

Sen Anlat Karadeniz 11.bölümü ile ATV'de ekrana geldi. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; duydukları ile deliye dönen Tahir, Vedat'ı kaçırır silahı alnına dayar. Ancak yapamaz ve ellerini kelepçeli bulur. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında ise, Vedat Nefes'i yine köşeye sıkıştırır. Sen Anlat Karadeniz 12.bölüm fragmanı...

GİRİŞ 12.04.2018 09:27 GÜNCELLEME 12.04.2018 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sen Anlat Karadeniz 11.bölümü ile yine nefes kesti. Sen Anlat Karadeniz 11.son bölümde; Vedat'ın truva atı görevini başarıyla yerine getirirken, Nefes'in halüsinasyonları gün geçtikçe artmaktadır. Vedat akli dengesi yerinde olmayan anneye velayet verilmeyeceğini bilerek bir rapor hazırlatır. Öte yandan duyduğu şeyle daha da deliren Tahir, Vedat'tan sonsuza kadar kurtulmak için bir plan hazırlar. Herkesten helallik alan Tahir, Vedat'ı kapana kıstırır. Ancak inancı gereği yüreği adam öldürmeye el vermez. Vedat'ı öldüremeyen Tahir polisler tarafından kelepçelenir. Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanında ise, elindeki kozları ortaya koyan Vedat Nefes'e tehditler savurur. İşte, Sen Anlat Karadeniz son bölümün ardından yayınlanan Sen Anlat Karadeniz 12.bölüm fragmanı...

SEN ANLAT KARADENİZ 12.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

 

Başrollerinde Ulaş Tuna Aslantepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 12.bölümü ile 11 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

SEN ANLAT KARADENİZ 11.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes'in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes'in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır. Berrak'ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir'in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir'i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat'ı Karadeniz'e gömmek. Vedat'ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır. Mustafa'nın Yiğit'i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir'in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır. Vedat'ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

YORUMLAR 2
  • zonguldaklı 6 yıl önce Şikayet Et
    baştan sona ahlaksızca aynı isimle aynı müzikle konusu daha güzel bir film olabilirdi eski kocası olabilirdi! ilk bölümünü izledim! daha izlemem izletmem!
    Cevapla
  • nefes zorlu 6 yıl önce Şikayet Et
    haberi beğendim 12.bölüm ile ilgili aklıma fikirler geldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!
İran'dan 4 ülkeye savaş ilanı gibi İsrail çağrısı! Resmen tehdit ettiler