Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı! Mavi, Faysal'a silah doğrultuyor!

İzleyici kitlesinin her bölümü soluksuz takip ettiği Aşk ve Mavi son bölümü yayınlandı. Aşk ve Mavi son bölümde; Mavi'nin, Ali'den boşanması, Faysal'ın teklifini kabul etmek zorunda kalması sahne oldu. Aşk Mavi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanında Mavi, Faysal'a silah doğrultuyor.

GİRİŞ 07.04.2018 17:09 GÜNCELLEME 07.04.2018 17:09

Aşk ve Mavi bu hafta izleyicisini hayrete düşüren gelişmelerin yaşandığı 60. son bölümü, 6 Nisan Cuma akşamı yayınlandı. Aşk ve Mavi yeni bölüm fragmanı öncesi izleyicisini ağırlayan son bölümde; Mavi'nin büyük bir çaresizliğe sürüklenmesi sonucunda hiç istemediği kararlara razı gelerek, Ali'den kesin olarak boşanması ve Faysal'ın alçak teklifini kabul etmek zorunda kalması damgasını vurdu. Tüm bu yaşanan olaylar sonrası yeni bölüm fragmanı için sorgulamalara ağırlık verilen Aşk ve Mavi son bölümde; Mavi, başta Ali olmak üzere tüm sevdiklerinin hayatını kurtarabilmek adına Faysal'ın evlenme teklifini kabul etmiştir, ancak Faysal tarafından tehdit altında olmasına rağmen hiçbir kimseye bu durumdan söz edememiştir. İşte, uzun bir süredir yüksek reyting oranlarıyla yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden proje Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyici kitlesinin vazgeçilmez dizisi olarak adını yazdıran Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanına dair en yeni gelişmeler, Aşk ve Mavi 60. son bölüm özetine ilişkin merak edilen ve sorgulanan tüm ayrıntılar...

AŞK VE MAVİ 61. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Hakan Arslan'ın oturduğu Aşk ve Mavi 61. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk ve Mavi merakla beklenen 61. yeni bölüm fragmanında; Mavi'nin, Faysal'a silah doğrulttuğu gelişmesi yaşanıyor.

AŞK VE MAVİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? AŞK VE MAVİ SON BÖLÜM ÖZETİ...

Mavi'nin, Faysal'ın teklifini kabul etmekten başka bir şansı yoktur. Faysal, Mavi'yi çaresiz durumda bırakmıştır. Mavi, Ali'ye gider ve boşanmakta kararlı olduğunu söyler. Ali, çok üzülür. Mavi'nin söylemediği bir şeyler olduğunu düşünmektedir ama Mavi, Faysal'ın teklifinden hiç söz edemez. Başta Demirhan olmak üzere tüm sevdiklerinin hayatı söz konusudur. Adliye çıkışında Ali son kez Mavi'yle konuşmak için Hasibe'nin evine geldiğinde gördüğü şeye inanamaz.

AŞK VE MAVİ 61. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başr ollerini Emrah Erdoğan, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Baran Akbulut, Cüneyt Mete, Ayşegül Ünsal ve Birgül Ulusoy gibi isimlerin üstlendiği, Aşk ve Mavi 61. yeni bölümüyle 13 Nisan Cuma günü saat 20:00'da ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

aşk ve mavi

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kuduz riskli temas sayısında korkunç rakamlar: Son 15 yılda 4 milyon kişiye yaklaştı!
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!