Kanatsız Kuşlar 43. yeni bölüm fragmanı! Kanatsız Kuşlar son bölüm özeti

Son bölümünde gerilimin doruk noktasında yer bulduğu Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanı seyircisini karşıladı. Kanatsız Kuşlar son bölümde; Muzaffer, yaşadığını öğrendiği oğluyla yüzleşeceği günü dört gözle bekler. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında ise; Muzaffer'in kaybettiği oğluyla büyük karşılaşma nihayete ermiştir.

GİRİŞ 13.04.2018 17:10 GÜNCELLEME 13.04.2018 17:10

ATV ekranlarında uzun soluklu ve başarısından ödün vermeyen dizisi ünvanına sahip Kanatsız Kuşlar 12 Nisan Perşembe tarihinde 42. son bölümünün ekranlarda izleyici kitlesinin karşısına geçmesinin hemen arkasından dört gözle beklenen 43. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanına bakıldığı zaman, ortalığın giderek karışarak alabora haline dönüşeceğinin sinyalleri açık bir şekilde verildiği görülüyor. Ama Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında hangi damga vuran gelişmelerin vuku bulacağına geçmeden evvel ekranlardaki yerini alan son bölümde, Muzaffer, sonunda hayatta olduğunu bilgisine ulaştığı oğluyla yüzleşeceği o büyük günü dört gözle bekledi ve her şeyi bir kenara bırakarak yalnızca buna odaklandı. Yine Kanatsız Kuşlar son bölümde, Zeynep'in başlattığı oyunu Emre'nin bozması sonucunda Ahmet ve Zeynep ikilisi karşı karşıya geldi. Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanında ise Muzaffer'in uzun bir süredir kaybettiği oğluyla büyük karşılaşmasının nihayete ermesi sahne oldu. İşte, ATV ekranlarının güçlü hikayesi ve profesyonel oyuncu kadrosuyla izleyici kitlesinin takdirini toplayan Kanatsız Kuşlar son bölüm özetiyle ilgili detaylar ve Kanatsız Kuşlar yeni bölüm fragmanına ilişkin merak edilen ve sorgulanan en yeni gelişmeler...

KANATSIZ KUŞLAR 43. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Yapımcılığını Ata Türkoğlu-Koliba Film’in üstelendiği, yönetmen koltuğunda Kemal Uzun ve Serkan İpekören'in oturduğu, senaryosunu ise Hakan Haksun'un kaleme aldığı Kanatsız Kuşlar 43. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, tansiyon seviyesini yükselten gelişmelerin meydana geldiği Kanatsız Kuşlar 42. yeni bölüm fragmanı...

KANATSIZ KUŞLAR 42. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Melis Tüzüngüç, Ümit İbrahim Kantarcılar, Deniz Bolışık, Ahmet Varlı, Fatih Al ve Servet Pandur gibi isimlerin üstlendiği Kanatsız Kuşlar 40. yeni bölümüyle 19 Nisan Perşembe günü saat 20:00'da ATV ekranlarında yayınlanacak.

kanatsız

KANATSIZ KUŞLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU? BÖLÜM ÖZETİ...

Muzaffer, oğlunun yaşadığına artık emindir. Nefise ise çevresinde iyice daralan çemberin ortasında sıkışır.Muzaffer, heyecan içinde, yıllar önce kaybettiği oğluyla bir araya geleceği günü beklerken, tüm enerjisini buna verir. Bu durum etrafındakileri ve özellikle de küçük oğlu Mert'i üzmeye başlar. Onur, Mine'ye, varacağı noktayı hesap etmeden iyilik yapmayı sürdürür. Annesi Suna ise onun duygularını kötüye kullanacaktır. Onur'u elde edebilmesi için kızından bir oyun oynamasını ister. Ahmet, amcasıyla artık iyiden iyiye ters düşmektedir. Çünkü Zeynep'in ona geri döndüğüne inanmakta kararlıdır. Tam buna inanacağı sırada Emre, Zeynep'in her şeyi göze alarak başlattığı oyunu bozar. Ahmet ve Zeynep arasındaki büyük ve tehlikeli hesaplaşmanın zamanı gelmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu