Söz dizisi final mi yapıyor? İşte, Söz dizisi için son karar...

Star TV ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Söz için final çanlarının çaldığı iddia edildi. Peki, Söz dizisi final mi yapıyor? Başrol oyuncularının bir bir ayrıldığı Söz dizisinin akıbeti merak ediliyor. İşte, Söz dizisi hakkında verilen son karar...

Söz dizisi final mi yapıyor? İşte, Söz dizisi için son karar...
Söz dizisi final mi yapıyor? İşte, Söz dizisi için son karar...
GİRİŞ 30.04.2018 13:44 GÜNCELLEME 30.04.2018 13:44
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Söz dizisi 42.bölümü ile ekrana geldi. Star TV seyircilerinin ilgiyle takip ettikleri Söz dizisinin final yapacağı iddia edildi. Yayınlandığı ilk sezonda reyting rekorları kıran ve günün birinciliğini kimseye kaptırmayan Söz dizisi son zamanlarda eski reytinglerini yakalayamadı. Peki, Söz dizisi final yapacak mı? Söz dizisi gelecek sezon ekranda olacak mı? İşte, Söz dizisi için konuşan final iddiası ve yapımcılardan gelen son karar...

 

 

SÖZ DİZİSİ FİNAL YAPACAK MI?

Star TV ekranlarının severek izlenen Söz dizisinin 2 sezon sonunda final yapacağı iddia edildi. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Aybüke Pusat ve Mehmet Özgür gibi isimlerin rol aldığı Söz dizisinin gelecek sezon final yapacağı söyleniyor. İlk bölümlerinde ilgiyle izlenen ve oldukça popüler olan Söz dizisinin akıbeti ise merak konusu oldu. Son dönemlerde güçlü rakiplerin yayına başlaması ile sekteye uğrayan reytingler ile erken final yapması söz konusu oldu.

Söz için gelen final iddialarına karşı 2 sezondur devam eden Söz dizisinin 3.sezonda da devam edeceği öğrenildi. Yapımcılığını TIMS&B’nin üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı Söz dizisi yeni sezonda da Star TV ekranlarında olacak. 

SERHAT KILIÇ (ÇOLAK) DİZİDEN AYRILDI

İki sezondur sergilediği oyunculuk performansıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan ünlü oyuncu Sehat Kılıç, ‘SÖZ’ün yeni bölümünde ekrana veda ediyor. Heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 'SÖZ'ün 42. bölümünde Serhat Kılıç'ın hayat verdiği Çolak karakteri kendi sonunu hazırlıyor. Tim'in adalete teslim ettiği ve uzun süredir hapishanede olan terör örgütü elebaşı Çolak, yine kaçış planı yaptığı sırada bu kez canından oluyor.

SÖZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Konvoya yapılan hain saldırı Erdem’in ve kahraman Mehmetçiğimizin gayretiyle savuşturulur. Çatışma sırasında yaralanan Derman kaçmayı başarır ancak durumu ağırdır. Derman’ı tedavi etmek için bir doktora ihtiyacı olan teröristler köye gelen konvoydan bir doktoru kaçırmaya karar verir. Bu doktor Bahar olacaktır.

Konvoyun köye ulaştığını öğrenen ataşe, en sağlam elemanlarından oluşturduğu bir ekibi köyü basmak için görevlendirir. Bu baskını önlemek için Keşanlı önderliğindeki Tim teröristlerin hiç beklemediği bir hamle yapacaktır. Bu esnada Yavuz ise büyük bir tehditle yüz yüze gelmiştir. Yavuz’u içinde bulunduğu tuzaktan kurtarmak için Tim seferber olacaktır.

Köyde de hareketli saatler yaşanmaktadır. Teröristlerin yardımlar yerine ulaşmasın diye kurduğu tuzaklar sadece Yavuz’u değil, Su ve Çaylak’ı da ölümle burun buruna getirir. Bahar’ı, Derman’ın elinden kurtarmak için varını yoğunu ortaya koyan Yavuz ve Tim, Derman’la burun burunadır. Yavuz, Bahar’ı kurtarmanın bedelini hayatıyla ödemeye hazırdır.

YORUMLAR 47
  • söz 4 yıl önce Şikayet Et
    Mən Azərbacanlıyam sozkaş bitmeseydi obitti ben ağlıyorum
    Cevapla
  • Hüseyn 4 yıl önce Şikayet Et
    Men azerbaycanlıyam men bu diziye baxırdım sozde keşanlı benim üreyimdi nolar o dizini qaytarin dala
    Cevapla
  • Borda bereli 4 yıl önce Şikayet Et
    Butun diziler bitsin ama SÖZ bitmesin . Butun kanalar kapansın ama sıtar kapanmasın .İzlemeyenler izlemiyorsanız bizim sorunumuz deyil sizin yuzunden bu dizi bitemez.
    Cevapla
  • Medine 4 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın gardaş
    Cevapla
  • polat 4 yıl önce Şikayet Et
    söz bitti hayırlısı olsun . oda şavascı gibi ama farklı boşverin üzülmeye değmez şimdi gidip oyuncuları geri getirme hakkımız varmı yok bu gider öbürü gelir
    Cevapla
  • Özel Harekat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu diziye sizçe final yakışıyomu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da
Uzmanlar Haber7'ye açıkladı! AK Parti'de önce bu değişmeli