Engin Altan Düzyatan içini döktü! Hâlâ inanamıyorum...

Diriliş Ertuğrul dizisinin baş rol oyuncusu Engin Altan Düzyatan geçtiğimiz günlerde rol ve çocukluk arkadaşı Arda Öziri kaybetmesinin ardından açıklamada bulundu. Düzyatan arkadaşının ölümüne hâlâ inanamadığını söyledi.

Engin Altan Düzyatan içini döktü! Hâlâ inanamıyorum...
Engin Altan Düzyatan içini döktü! Hâlâ inanamıyorum...
GİRİŞ 31.05.2018 12:44 GÜNCELLEME 31.05.2018 12:44

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinde Ertuğrul Bey rolünü oynayan Engin Altan Düzyatan rol ve çocukluk arkadaşı Arda Öziri motosiklet kazasında kaybetti.

Önceki akşam İskele Balık’ta eşi Neslişah Alkoçlar’la iftar yemeği yiyen Engin Altan Düzyatan, mekan çıkışı “Diriliş Ertuğrul”da aynı seti paylaştığı, okul arkadaşı Arda Öziri’yle ilgili sorulara yanıt verdi. Oyuncu, “Kaybımız büyük. Canım arkadaşıma Allah’tan rahmet diliyorum. Oyuncu camiasının ve ailesinin başı sağ olsun. Hâlâ inanamıyorum, çok üzgünüm” dedi.

 

 

engin-altan-gençliği

Arda Öziri Kimdir? Nereli? Kaç Yaşında?

14 Eylül 1978 yılında İzmir‘de dünyaya gelen Arda Öziri geçmişten günümüze bir çok sinema ve dizide rol almıştır. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde Göktuğ karakterini canlandırmıştır. Başak burcudur.

9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünden mezun olan Arda Öziri oyunculuk öncesi bir dönem Anemi isimli müzik grubunda vokalist olarak sahne almıştır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...