Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölümde neler oldu? EDHO sezon finali ATV'de

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.bölümü ile ATV ekranlarındaydı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde aksiyon yine zirvedeydi. Eşkıya 106.bölüm finalinde Yaşar'ın mutluluğunu paylaşmak üzere toplananlar yaşanan patlama ile şok olurlar. Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 13.06.2018 10:34 GÜNCELLEME 13.06.2018 10:34

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.bölümü seyirci ile buluştu. Her bölümü ile nefes kesen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.son bölüm finalinde Kimsesir Yaşar'ın mutlu günü bir felakete dönüşecektir. Eşi ile arabaya bindikleri anda tuzaklanan bomba patlar ve herkes şoka girer. Peki, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) son bölüm detayları...

 

 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölüm

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Sanem Çelik ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 107.bölümü ile 12 Haziran Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 106.bölüm izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Ava giderken avlanan Kudret'in artık kaçacak yeri kalmamıştır. Bu sayede düşmanıyla karşı karşıya gelen Tipi, nihayet aklının kabullenmediği gerçeklerle yüzleşir. Bu yeni travma ile birlikte hafızası yerine geldiğinde, eski haline dönen Tipi'yi kontrol altına almak kolay olmayacaktır. Derya ile yeni bir hayat kurabilmek uğruna silahından vazgeçen Yaşar'ın da düşmanıyla yüzleşme fırsatı bulduğunda verdiği sözden dönüp dönmeyeceği merak konusudur. Sırasıyla Yaşar ve Hızır'ı yok etmek isteyen Sam, ölüm makinası olarak bilinen Ziya'yı daha hızlı hareket etmesi konusunda uyarır. Dost görünümlü düşmanların durmadan Cia ile yaptığı pazarlıklar, şimdiye kadar sakin ve temkinli davranan Alparslan'ın dahi sabrını taşıracaktır. Çakırbeyli hanesinde herkes tehlikede olan evliliklerin peşine düşmüşken Hızır ve Meryem inatlaşmaya devam ederler. Bu diretmeler neticesinde yeni bir hamleyle atağa geçen Meryem'in planı bu kez Hızır'ı yalnızlaştırmak üzere olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?