Kalbimin Sultanı dizisi final yapıyor! Kalbimin Sultanı neden bitiyor?

Star TV'de ekrana gelen ve 6 bölümdür yayında olan Kalbimin Sultanı dizisi final kararı ile karşı karşıya. Önümüzdeki günlerde final yapmaya hazırlanan Kalbimin Sultanı dizisi final bölümü ne zaman yayınlanacak? Peki, ekran macerası kısa süren Kalbimin Sultanı neden bitiyor? İşte, detaylar...

Kalbimin Sultanı dizisi final yapıyor! Kalbimin Sultanı neden bitiyor?
Kalbimin Sultanı dizisi final yapıyor! Kalbimin Sultanı neden bitiyor?
GİRİŞ 06.08.2018 09:32 GÜNCELLEME 06.08.2018 09:33

Kalbimin Sultanı dizisi erken final yapıyor. Maya Productions International yapımı ile ekrana gelen Kalbimin Sultanı dizisi için final kararı alındı. 8.bölümü ile ekrana veda edecek olan Kalbimin Sultanı yerine bu hafta Star TV'nin yeni dizisi Nefes Nefese gelince final iddiaları kuvvetlendi. Severek izlenen Kalbimin Sultanı dizisi ne zaman final yapıyor? Rus-Türk ortak yapımı olarak ekrana gelen tarihi komedi tadında olan Kalbimin Sultanı dizisinin neden final yaptığı merak konusu oldu? Peki, Kalbimin Sultanı neden bitiyor? İşte, Kalbimin Sultanı final bölümü fragmanı ve tüm detayları...

 

 

KALBİMİN SULTANI FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yaz ekranının severek izlenen Türk-Rus ortak yapımı dönem dizisi Kalbimin Sultanı final yapmaya hazırlanıyor. Reytinglerde istenen başarıyı gösteremeyen Kalbimin Sultanı dizisi önümüzdeki hafta ekrana veda edecek. Başrollerini Ali Ersan Duru ve Aleksandra Nikiforova gibi isimlerin paylaştığı Kalbimin Sultanı 8.final bölümü 6 Ağustos Pazartesi günü Star TV ekranlarında olacak. 

KALBİMİN SULTANI FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

KALBİMİN SULTANI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sultan Mahmud, gerçek yeniçerilere ait olmayan esameleri toplatmış ve oradan gelecek bütçe donanmanın iyileştirilmesine harcanacaktır. Namık’ın çalışmaları yeniçeri içinde huzursuzluğa neden olur. Halet Efendi, bir yandan Namık’la güç savaşını sürdürürken, diğer yandan yeniçerilerin ruh halini kontrol etmektedir. Esamalerin toplanmasına karşıdır her biri, kazan kaldırmaya da kararlı. Ayaklanmaya öncü ağaların aldığı ceza ise yeniçerileri harekete geçirecek, Sultan Mahmud’un tahtı tehlike altına girecektir. 

Gülfidan, Esma Sultan’dan Namık Paşa ile izdivacı için yardım istemiştir. Kıskançlıktan çılgına dönen Esma Sultan, yeni bir oyunla Mahmud ile Gülfidan’ın izdivacını konuşacaktır. Anna, Sultan Mahmud’a kendini affettirir. Ama yeniçerilerin ayaklanması sarayı hareketlendirmiştir. Sultan Mahmud tehdit altında olan sarayın ve haremin güvenlik nedeniyle boşaltılmasını emreder. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!