Nihat Doğan Beyaz TV'den kovuldu mu? Ünlü sunucu Ece Erken açıkladı...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programında yer alan Nihat Doğan ayrıldı mı kovuldu mu? Sosyal medyada gündem olan konuyla ilgili Ece Erken açıklama yaptı.

Nihat Doğan Beyaz TV'den kovuldu mu? Ünlü sunucu Ece Erken açıkladı...
Nihat Doğan Beyaz TV'den kovuldu mu? Ünlü sunucu Ece Erken açıkladı...
GİRİŞ 13.09.2018 09:00 GÜNCELLEME 13.09.2018 09:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beyaz TV'de "Söylemezsem Olmaz" programında yer alan Nihat Doğan kovuldu mu?

11 ve 17 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alınan Nihat Doğan'ın Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programındaki işine son verildiği iddia edilmişti.

 

 

Bugünkü programda konuya açıklık getiren ünlü sunucu Ece Erken, Nihat Doğan'ın kuruma zarar vermemek adına ayrılma kararını kendisi aldığını söyledi. İşte Ece Erken'in konuya ilişkin açıklamaları...

NİHAT DOĞAN AÇIKLADI!

Öte yandan Nihat Doğan, Beyaz TV’den kovulduğuna dair söylentilerle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Soruşturma sürecince programa bir süre ara verdiklerini söyledi.

YORUMLAR 2
  • sinan ekinci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu işin içinde bi yanlış anlaşılma vardıŕ.biyerde bi kopukluk vardır.ben inanmadım inanmamda.yıllardır bu adamın ayakta durabilmek için nelerden geçti.belki kızların bi sevdiği vardı kıskanmış olabilir aileye başka türlüde anlatılabilir.benim adım nasıl sinansa nihat doğanın bukadar küçülcene asla ihtimal bile vermem.bide ünlü bi kişı bu adamın yeğenleri ailesi annesi ne durumda o piskilojiyi düşündünüzmü hiç.ben inanmadım inanmamda.bu işin içinde başka bit yeniği var.çıkar ortaya.o kalp kırmaya yardımını kimseden esirgemeyen bi insan.yapmaz inanmam.inançlı bi kişi kendisi.diceksinizki hiçmi yapmazlar yaparlar tabi ama nihat doğana asla inanmam.yaptığınada inanmıyorum.herkese saygılar.
    Cevapla
  • Tülin 5 yıl önce Şikayet Et
    Peki anne baba nerede demiyor mu kizim neredeydin diye bu yeni mi geldi akla..Nihat doğan ya masumsa
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi