Diriliş Ertuğrul'dan yeni haber! Önümüzdeki sezonda...

Son günlerin en çok gündeme gelen dizisi olan ve yeni sezonu merakla beklenen Diriliş Ertuğrul dizisinin sosyal medya hesabından yeni sezon hakkında açıklama geldi. Peki Diriliş Ertuğrul 5.sezonu ne zaman başlayacak? İşte tüm gelişmeler...

Diriliş Ertuğrul'dan yeni haber! Önümüzdeki sezonda...
Diriliş Ertuğrul'dan yeni haber! Önümüzdeki sezonda...
GİRİŞ 26.09.2018 12:52 GÜNCELLEME 26.09.2018 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzleyici tarafından beşinci sezonu merakla beklenene TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonuna dair ipuçlar ortaya çıktı. Peki Diriliş Ertuğrul'un adı değişecek mi?

Yeni sezon yayın tarihi yaklaştığı şu sıralarda yapımcılardan gelen açıklama bu soruya kesin cevabı vermiş oldu. Diriliş Ertuğrul'un yapım ekibi, yeni sezonda nasıl bir yol uygulayacaklarını sosyal medya hesabından şu duyuruyu yaptı.

 

 

Diriliş Ertuğrul

"Diriliş Ertuğrul" dizimizin yeni sezon hazırlıklan tüm hızıyla devam etmektedir. "Diriliş Ertuğrul" daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonda da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyenleriyle buluşacaktır. Bu doğrultuda ekibimiz kostüm, sanat ve koreografi çalışmalannı hız kesmeden sürdürmektedir. Dünyanın pek çok bölgesinde 65'ten fazla ülkede beğeniyle takip edilen dizimiz yeni sezonda da "Diriliş Ertuğrul" konseptiyle devam edecektir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.  

DİRİLİŞ ERTUĞRUL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul 5.sezonu başlangıç tarihi ile ilgili yapımcı şirketten bir açıklama gelmezken geçtiğimiz sene olduğu gibi 2018 yılı itibariyle Ekim ayında başlaması bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı ise geçtiğimiz sene olduğu gibi Eylül ayında  TRT 1 ekranlarında yerini alacak.

HANDE SORAL DİRİLİŞ ERTUĞRUL DİZİSİNDE!

Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan TRT 1'in izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'a yeni bir isim katılıyor. Yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Hande Soral, Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Halime'nin vefatından sonra Ertuğrul Bey ile evlenecek olan Zeydan'ı oynamaya hazırlanan Hande Soral, yeni sezonda izleyici ile buluşacak. Hande Soral, sosyal medya hesabından haberi sevenleriyle paylaştı. Soral, Zeydan karakterini canlandıracağı öğrenildi.

YORUMLAR 2
  • Sıradan Biri 5 yıl önce Şikayet Et
    Sırf iki haftada bir oynattıkları için tarihi olayların yanlış aksettirdiği için izlenme rekorları kıran dizi ikinciliğe zor kalıyor
    Cevapla
  • .... 5 yıl önce Şikayet Et
    2019 ocak ta başlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'