Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.bölüm fragmanı! EDHO son bölüm ATV...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108.son bölümde; kayıplarının ardından yoluna devam eden Hızır, uluslararası arenada kendini gösterme girişiminde bulunur. Ünal Tanık vasıtasıyla masaya katılan Amerikalı ise küstah sözleri sonrası Hızır'ın öfkesinden nasibini alır. İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.bölüm fragmanı

GİRİŞ 02.10.2018 11:21 GÜNCELLEME 02.10.2018 11:21

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108.son bölümü ile yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 4.sezon ilk bölümünde; Hızır Çakırbeyli bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Küstah sözler sarf edeni ise masadan silecektir. Masada güç savaşı verilirken, son bölümün hemen ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki, her bölümü ile seyircisini ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 108.bölüm detayları...

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109.BÖLÜM FRAGMANI 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 109.BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerinin Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi isimlerin paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 109.bölümü 2 Ekim Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 108.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hızır Çakırbeyli, bir yandan ardında bırakmak zorunda kaldıklarıyla hayatının en büyük sınavını verirken diğer yandan uluslararası arenada kendini göstermek için bir yola koyulmuştur. Gücüne güç katan yeni ortaklarıyla dünyadaki hiçbir kuvvetin karşılarında duramayacağını kanıtlama zamanıdır artık. Ünal Kaplan danışmanlığında, Avrupa'nın önde gelen ticaret adamlarının buluşacağı bir toplantı tertip edilir. Kendini masaya davet ettiren sürpriz bir isim ise yeni bir savaşın fitilini ateşler.

Hızır hoşuna gitmeyen sözler söyleyen Amerikalıyı acımadan tek kurşunla öldürür. Adeta meydan okuma yarışına dönüşen bu toplantıda, Çakırbeyliler bir kez daha itaat etmenin onlara göre olmadığını dünyaya kanıtlarlar. Masaya bıraktığı ölümcül hediyeyle asıl patronun kim olduğunu gösteren Hızır, yaptığı eylemin karşılığını çok geçmeden alacaktır.

Masada başlayan savaş, dışarıda yeni cepheler ortaya çıkartırken Alpaslan'a da büyük görevler düşer. Beklenmedik bir yerde ve zamanda, ailesinin hayatını kurtaracak bilgilerle karşısına çıkan eski bir dost, zorlu bir kararla karşı karşıya kalmasına neden olur. Hem devletine hem ailesine olan sadakatiyle tanınan Alparslan'ın kararı, O'nu yeni bir maceranın içine doğru sürükleyecektir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!