Kızım 3.bölüm fragmanı: Terk edilen Öykü, tekrardan kimsesiz kaldı...

Demir ve Öykü'nün tehlikeli bir trafik kazası kaza atlatmasının sahne olduğu Kızım 2.bölümüyle TV8 ekranlarına taşındı. Kızım son bölümde; Demir'in evden atılması sonucunda kızı Öykü ile birlikte sokakta yaşam sürmek zorunda kalır. Geçirdikleri kazanın ardından hastaneye kaldırıldıkları Kızım 3.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 30.09.2018 21:37 GÜNCELLEME 30.09.2018 21:38

Yayın gününü değiştirme kararı alan Kızım 2.bölümüyle 28 Eylül Cuma tarihinde TV8 ekranlarında; Demir'in evden kovulmasının akabinde kızı Öykü'yle beraber sokakta hayatlarına devam etmek durumunda kalması sahne oldu. Öykü'nün babasına karşı her durumda ilgi göstermesi, samimi ve içten davranması babası Demir'i derinden etkileyip kızını iyiden iyiye benimsemeye başlasa da, diğer taraftan da sorumluluğunu üstlenmemek ve ona bakamadığını düşündüğü için de onu Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu'na göndermek niyetindedir. Öykü, bu gerçeği öğrendiği için babası Demir'den kaçmak isterken yolun ortasında kendisine araba çarpacağı esnada Demir onu korumak üzere önüne atlar ve ikisine birlikte araba çarpar. Bunların yanı sıra, Demir ve Öykü'nün tehlikeli bir trafik kazası geçirdikleri final bölümünün hemen arkasından Kızım 3.bölüm fragmanı ekranlara taşındı. Kızım 3.bölüm fragmanında ise; geçirdikleri trafik kazasının sonrasında apar topar hastaneye kaldırılan Demir ve Öykü'nün sağlık durumları gayet yerindedir; fakat Demir, kızı Öykü'yü yalnız başına bırakıp terk etme kararı almaktadır. Kendisini terk ettiğinin farkında olan Öykü ise, başının çaresine bakabileceğini ve polislere hiçbir şey söylemeyeceğini dile getirdi.

KIZIM 3.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Yönetmen koltuğunda Gökçen Usta'nın oturduğu, yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve senaryosunu da Irmak Bahçeci, Banu Kiremitçi Bozkurt'un kaleme aldığı Med Yapım imzasıyla ekranlardaki yerini alan Kızım 3.bölüm fragmanı da yayınlandı.

KIZIM 3.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Baş rollerinde Beren Gökyıldız, Leyla Lydia Tuğutlu ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı ve oyuncu kadrosunu ise Serhat Teoman, Sinem Ünsal, Tugay Mercan ve Suna Selen gibi diğer oyuncu isimlerin üstlendiği Kızım 3.bölümüyle 5 Ekim Cuma tarihinde saat 20:00'da Fox TV ekranlarında seyircisini ağırlayacak.

kızım

KIZIM 2.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

kızım

KIZIM SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR...

Demir’in oyunu Öykü yüzünden bozulur. Eve döndüklerinde daha büyük bir şok yaşarlar. Kaldıkları evden atılmıştır. Bu durumdan Öykü’yü sorumlu tutar. Bağırır çağırır, defolup gitmesini söyler ve çekip gider. Babasının ev arkadaşı da olan Uğur, Öykü’nün elinden tutup babasının yanına götürür.

Demir Öykü’ye kendisini kurtarmasını ister. Kendisinin yolunun yol olmadığını söyler. Öykü kabul etmez. Birlikte kalacak biryerler bulmaya giderler. Buldukları çözüm çadırda kalmaktır. Öykü beğenmese de ne olursa olsun babasıyla kalacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Facianın eşiğinden dönüldü: Yol kapatıldı evler boşaltıldı
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!