Acun Ilıcalı'dan cemaat açıklaması! "Bana cemaatçi diyorlar..."

CNN Türk ekranlarında yayınlanan “40”ta programına konuk olan ve Buket Aydın’ın sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı cemaat bağı bulunup bulunmadığını açıkladı.

Acun Ilıcalı'dan cemaat açıklaması! "Bana cemaatçi diyorlar..."
Acun Ilıcalı'dan cemaat açıklaması! "Bana cemaatçi diyorlar..."
GİRİŞ 05.10.2018 09:01 GÜNCELLEME 05.10.2018 09:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TV 8'in sahibi olan medya patronu Acun Ilıcalı Buket Aydın'ın terleten sorularını yanıtladı. Ilıcalı'ya iletilen sorulardan birisi de hakkında çokça ortaya atılan cemaat bağı meselesi oldu. Acun Ilıcalı cemaat bağı bulunup bulunmadığını açıkladı.

"CEMAAT BAĞINIZ OLDU MU"

Gazeteci Buket Aydın'ın "Cemaat bağınız var mı , cemaatlerle işiniz oldu mu?" sorusuna Ilıcalı, "Lisede üç-beş ay cemaatlerle ilgili araştırmalarım oldu ancak onun dışında hiç bir cemaatle ilişkim olmadı. Biraz da bunun başarının cezası olduğunu düşünüyorum." şeklinde cevap verdi.

 

 

Hakkında zaman zaman yer alan FETÖ iddialarını reddeden Acun Ilıcalı, herhangi bir cemaat veya grup ile de birlikteliklerinin olmadığını açıkladı.

YORUMLAR 3
  • ümit-korku 5 yıl önce Şikayet Et
    bugüne kadar şu memlekete faydalı bir icraatını görmedim. lay lay lom dan başka işin yok
    Cevapla
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Topluma yararlı hiçbir eğitici veya öğretici bir programı bulunmayan bu adam medya patronu. İşi gücü magazin eğlence cematçi olsa ne olur olmasa ne?
    Cevapla
  • efe 5 yıl önce Şikayet Et
    Eger cemmatle iliskin olmasaydi bu kadar basarili olamazdin önünü keserlerdi. Neden yarismalarinda cemaat mensuplari hep kananalar oluyordu ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber