Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı? Son nokta koyuldu...

Son dönemde sıkça gündeme gelen ünlü oyuncu Burak Özçivit, TRT 1 ekranlarında yayınlanan Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosunda yer alacak mı? Özçivit için yeni bir iddia gündeme geldi.

Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı? Son nokta koyuldu...
Burak Özçivit Diriliş Ertuğrul'da oynayacak mı? Son nokta koyuldu...
GİRİŞ 05.10.2018 09:42 GÜNCELLEME 05.10.2018 09:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul'da yer alması beklenen Burak Özçivit hakkında son nokta koyuldu. 

Milliyet Gazetesi yazarı Ali Eyüboğlu, Diriliş Ertuğrul ile bir süredir adı anılan Burak Özçivit için yeni bir iddiayı gündeme getirdi.

 

 

BU SEZON DİRİLİŞ ERTUĞRUL'DA YER ALACAK MI?

Tekden Film’le ‘Diriliş Osman Gazi’yi oynaması için el sıkışan oyuncuyla, yapım şirketi arasındaki pürüzler önceki gün giderildi. Özçivit, ‘Diriliş’e, Ertuğrul dönemi bittikten sonra ‘Diriliş Osman Gazi’ olarak başlayacak..." Yani Diriliş Ertuğrul beşinci sezon değil altıncı sezon kadroya dahil olacak.

3 MİLYON TL'LİK ANLAŞMA!

Öte yandan "2017-2018 sezonunda marka yüzü yaptığı Burak Özçivit’e 2.5 milyon TL ödeyen Altınyıldız, sözleşme yeniledi. Oyuncu, bu kez 3 milyon TL’ye anlaştığı Altınyıldız Classics’in yeni koleksiyonuna modellik yaptı...

YORUMLAR 13
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben de daha izlemiyorum 6 inci sezonunu Engin abi yoksa bende yokum
    Cevapla
  • kaan 5 yıl önce Şikayet Et
    Engin altan düzyatan abimis gitmesin cünkü onsus olmaz. Biliyorum ki yeni dizi olacak ama Konzepti ayni, Burak Özcivit 6 sezon Kadrosuna dahil olacak ama Engin abimis gidecek, yani benim icin hayirli deyldir. Bence Engin abimiz Kalsin. Onsus olmaz bu dizi. Yönetmen diyor ki yeni proje abicim Bu dizi saaten 5 yildir birinci reytingleri de iyi sen niye diziyi devam etmiyorsun.
    Cevapla
  • arif abi 5 yıl önce Şikayet Et
    Senarisler ve yapımcılar, okuyor mu buradaki yorumları? İzleyicinin tepkisini ölçen çalışmaları var mı? Hiç sanmıyorum, neden derseniz: 1- Burak özçiviti isteyen yok. 2- ertuğrulun sürekli kendini tekrar eden dövüş sahneleri baydı artık. 3- hikaye çok yavaş ilerliyor. Sert girişten sonra hikaye sündürülüyor. Sonra finale yakın heyecan artırılıyor. Hep aynı hikaye baydı artık. Başlangıçtan sona dengeli bir yapım ortaya koyun. Oyuncuların bazıları rolü yaşayarak oynamıyor. İşimiz bitse de gitsek havasında. İslami motif çoğu zaman atlanıyor. Biraz daha özen lütfen. Yükü 1-2 kişinin üzerine yıkmayın. Ertuğrulda sesini zorlayarak konuşmasın artık.
    Cevapla
  • Millet 5 yıl önce Şikayet Et
    Olur
    Cevapla
  • adanalı 5 yıl önce Şikayet Et
    yahu kardeşim halkın içinden bizim gibi adamlara dizide yer verin, sosyeteden bu dizide adam olmamalı. seyretmeyecem işte....
    Cevapla
  • mehmet38 5 yıl önce Şikayet Et
    payitahtı izleyin, tavsiye ederim...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı