Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı: Doktor, hastalığını söylüyor mu?

Kanal D'nin adından söz ettiren projesi Bir Litre Gözyaşı 1.bölümüyle (ilk bölüm) ekran karşısına geçti. Etkileyici sahnelere imza atan Bir Litre Gözyaşı son bölümde; gencecik ve hayat dolu Cihan'ın ailesi ölümcül bir hastalık geçirdiğini öğrendi. Başarılı çıkış yakalayan Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 10.10.2018 22:29 GÜNCELLEME 10.10.2018 22:29

Kanal D'nin büyük ses getiren yapımı Bir Litre Gözyaşı 1.bölümüyle (ilk bölümüyle) izleyici kitlesiyle buluştu. Derinden etkileyen ve yürek burkan sahneleriyle seyircisini ağırlayan Bir Litre Gözyaşı son bölümde; 15 yaşında ve yaşam enerjisiyle dolu Cihan (Miray Daner) tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir omurilik soğanı (beyincik dejenerasyonu) hastalığı geçirdiğini doktorlar tarafından ailesine açıklandı. Son dönemlerde kızının hastalığının belirtilerini iyiden iyiye göstermeye başladığını fark eden Annesi (Figen) ve babası (Muzaffer) biricik kızının yakalandığı hastalığı öğrenmesiyle birlikte büyük bir yıkım yaşadı. Yaşanan bu elim olayın üzerine ailesi, üniversite hayatına yeni atılan ve Ali'ye sırılsıklam aşık olan Cihan'dan hastalığını gizleme kararı aldı. Yeni yayın döneminde ekran serüvenine başladığı ilk bölümüyle (1.bölüm) dizi tutkunlarının beğenisini ve takdirini kazanan Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı araştırması heyecan ve merak içerisinde yürütülmeye başlandı. Peki, baş rollerini Sanem Çelik, Miray Daner, Helin Kandemir ve Tolga Pekin gibi oyuncuların üstlendiği, 25 yaşında iken hayat savaşını kaybeden genç kız Aya Kito'nun yaşam öyküsünün konu olarak işlendiği Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 2.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

 

 

Senaryosunu Sertaç Ergin, Neşe Şen, ve Gül Meriç Özen'in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Serdar Şahin'in oturduğu Med Yapım-Mf Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarına taşınan Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı yayınlandı.

BİR LİTRE GÖZYAŞI 2.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunu Sanem Çelik, Tolga Pekin, Miray Daner, Helin Kandemir, Revna Çolak, Mert Yazıcıoğlu, Görkem Mete Demir, Mert Yazıcıoğlu gibi isimlerin oluşturduğu Bir Litre Gözyaşı 2.bölüm fragmanı 14 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

BİR LİTRE GÖZYAŞI

BİR LİTRE GÖZYAŞI 1.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

BİR LİTRE GÖZYAŞI

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Daha okulun ilk günü etrafını sarmalayacak olan arkadaş çemberine adım atar. Sınav sabahı tanıştığı, “o garip çocuk” la da yolları tekrar kesişir. Cihan’ı en çok heyecanlandıran, uzun süredir hayranlık duyduğu Ali’yle aynı okulda olmaktır. “İlk aşk” şimdi ona bir adımlık mesafededir.

Her şey gayet güzel giderken yüreği ağırlaşan tek kişi Figen’dir. Kızının sakarlıklarından tedirginlik duymaya başlar. Cihan’ın yaralanmasına sebep olan bir düşüş acı gerçeğin gün yüzüne çıkmasına neden olacaktır. Cihan’a Beyincik dejenerasyonu teşhisi konur. Bunun tedavisi olmayan bir hastalık olduğunu öğrendiğinde dünya Figen'in başına yıkılır. Cihan her şeyden habersiz yeni hayatının tadını çıkarırken Figen ise bambaşka bir dünyaya adım atmıştır. Yürekli ailesi, nasıl başa çıkacaklarını hiç bilmedikleri bir durumda kendilerini bulurlar. Acaba Cihan ve ailesini neler beklemektedir?

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu