Çukur 38.bölüm fragmanı: Vartolu Saadettin'den Cumali'ye büyük jest!

Yamaç, Cumali ve Salih Koçovalı'nın Karakuzu çetesine karşı harekata geçtiği Çukur 37.bölümüyle ekrana geldi. Çukur son bölümde; Karakuzuları alt etmek isteyen Yamaç bu komployu gerçekleştirebilmek için ilgili yerlerden para tahsil etmeye başladı. Koçovalıların tongaya düşmesinin ardından Çukur 38.bölüm fragmanı yayınlandı.

GİRİŞ 15.10.2018 13:34 GÜNCELLEME 15.10.2018 13:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Her pazartesi akşamı elde ettiği yüksek reyting oranlarıyla zirvenin değişmez sahibi Çukur 38.bölümünde; Çeto ve Mahsun'un başını çektiği Karakuzu çetesinin işini bitirmek ve mahallesini yeniden geri alabilmek üzere kolları sıvadı. Çukur son bölümde; Yamaç, hedeflerini gerçekleştirebilmek için canla başla hareke geçerek ağabeyi Cumali Koçovalı ile birlikte kardeşi Salih Koçovalı, nam-ı diğer Vartolu'dan da yardım ve destek istedi. Fakat Cumali Koçovalı ağabeyi Kahraman'ın katili olduğunu bildiği husumetlisi Vartolu Saadettin arasında sert ve çetin geçen bir yüzleşme yaşansa da, Yamaç o olmadan Çukur'u geri alamayacakları noktasında ağabeyi Cumali Koçovalı'yı ikna etti. Bu gelişmelerin sonrasında Yamaç, Cumali ve Salih Koçovalı geçmişin intikamıyla birlikte hesaplarını kapatmak ve mahallesini tekrardan kazanabilmek amacıyla Karakuzulara darbe indirebilmek için ilgili yerden ihtiyaç duydukları parayı tahsil etmeye başladılar. Ancak düzenlediği operasyonla yüklü miktarda para ve ham maddeyi elde ettiğini düşünen Yamaç, beklenmedik bir şekilde Çeto ve Mahsun'un tuzağına çekildi. Koçovalıların Karakuzu çetesi tarafından tongaya düşmesinin ardından Çukur 38.bölüm fragmanı yayınlandı. İdris Koçovalı ve Aliço arasında duygu dolu bir buluşmanın yaşandığı Çukur 38.bölüm fragmanında ise; İdris Koçovalı kendisini ziyarete gelen Aliço'yla hasret giderdikten sonra evine buyur ediyor. 

ÇUKUR 38.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Sinan Öztürk'ün oturduğu, ortalığı kasıp kavuran sahneleriyle seyircisini ağırlayan ve yüksek izlenme oranlarıyla daima zirvenin sahibi Çukur 38.bölümüyle 15 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da Show TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

ÇUKUR 38.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

ÇUKUR 37.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

çukur

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Çukur son bölümde; Yamaç, Vartolu ve Cumali güçlerini birleştirir. Koçovalı Kardeşler, Çukur'u yeniden kazanmak için harekete geçerler. Ancak Cumali ile Vartolu arasındaki yüksek tansiyon Yamaç için işleri güçleştirecek. Yamaç bir yandan hedefi uğruna mücadele ederken diğer yandan Cumali ile Vartolu'nun arasında kalacak. Koçovalı Kardeşler tüm engellere rağmen omuz omuza savaşlarına devam ederken; kardeşlerden biri beklenmedik bir anda İdris'in karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme yaşanacak.

YORUMLAR 1
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    iyice saçma bir hal almaya başladı bildiğin absürt dizi olma yolunda ilerliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk