Erkenci Kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul'a şaşırtan transfer! Kimya Gökçe Aytaç...

Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde yer alan Kimya Gökçe Aytaç Diriliş Ertuğrul dizisine transfer oldu. Peki Kimya Gökçe Aytaç hangi rolde oynayacak? İşte yeni sezon oyuncu kadrosundan gelişmeler...

Erkenci Kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul'a şaşırtan transfer! Kimya Gökçe Aytaç...
Erkenci Kuş dizisinden Diriliş Ertuğrul'a şaşırtan transfer! Kimya Gökçe Aytaç...
GİRİŞ 10.10.2018 08:47 GÜNCELLEME 10.10.2018 08:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Yeni sezona bomba gibi başlamayı hedefleyen Diriliş Ertuğrul oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Geçtiğimiz günlerde kadroya dahil edilen usta oyuncu Ünal Silver'in ardından şimdi de Star TV'nin reyting rekoru kıran dizisi Erkenci Kuş'tan bir oyuncu diziye katıldı. 

 

HANGİ KARAKTERİ OYNAYACAK?

Erkenci Kuş'ta Can Divit’in (Can Yaman) arkadaşı Polen’i oynayan Kimya Gökçe Aytaç'ın artık Diriliş Ertuğrul'da rol alacağı öğrenildi. Güzel oyuncunun sevilen dizinin beşinci sezonunda Evdokya karakterine hayat vereceği bildirildi. 

Kimya Gökçe Aytaç

KİMYA GÖKÇE AYTAÇ KİMDİR?

1989 senesinde İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu tiyatro eğitimi almıştır. İlk oyunculuk deneyimini, Medcezir dizisi ile gerçekleştirmiştir. Güzel oyuncunun boyu; 1.75, kilosu ise 55’tir. 

Kariyeri boyunca Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler gibi dizilerde rol almıştır. Ayrıca İstikbal, Papia, Balparmak, Esenora reklamlarında oynamıştır. Rol aldığı sinema filmleri ise Koca Bulma Sanatı, Suda Balık ve Vezir Parmağı’dır.

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş dizisinde Polen karakterini oynamıştır.

YORUMLAR 10
  • Mürsel 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi daha başlamadan oyuncu değiştirme hakkı bitti :)
    Cevapla
  • ADANALI 5 yıl önce Şikayet Et
    inanın böyle bomba tranfer diyorlarya hiç birini tanımıyoruz bu nasıl bomba
    Cevapla
  • Gina 5 yıl önce Şikayet Et
    Gına geldi ne başlamaz bi dizi iyice zıvanadan çıktılar tuhaf tuhaf isimler girdi barım az biraz tarihi uygulayın bir aralar m.yuzyil mine vardi o zaman eleştiri çöktü şimdi sesi çıkan tarihci yook burdada tarih kafalarina göre işleniyor.bu sene değillde 2019 da izlerin artik
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    dizi bu yil baslyiromu ACABA tatil bittimi ?? tüm sozon finali yamis diziler basldi bu halen yok sahi yaa MILLI dedimiz konularda millet niye böyle aptal yerine konuyor acaba !! bu kasitli mi yoksa nefret ettirme oyunlari mi
    Cevapla
  • SABIR 5 yıl önce Şikayet Et
    Ertuğrul Gazi yi vikinge benzettiniz ki o bir mücahit sarıklı Türk idi küffar karşısında. Bari dizinin konusuna dinamit koyacak bu tipleri sokmayın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi