Selmanoğlu da Haber7 yazarları arasına katıldı

Aktivist yazar Tuğrul Selmanoğlu, Haber7 yazarları kadrosuna katıldı. Selmanoğlu, yarın ilk yazısıyla Haber7 okurlarıyla buluşacak.

GİRİŞ 14.10.2018 11:22 GÜNCELLEME 15.10.2018 08:32
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

En son Diriliş Postası’nda köşe yazılarına devam eden Selmanoğlu, Almanya’da çeşitli hayır kurumları ve sivil kuruluşlarında aktif görevlerde yer almıştı.

AKTİVİST/YAZAR TUĞRUL SELMANOĞLU KİMDİR?

 

 

1979 Almanya doğumlu Tuğrul Selmanoğlu aslen Elazığlıdır. İlk, orta ve lise eğitimini Almanya’da tamamladı. Ardından yine Almanya’da dış ticaret uzmanlığı okudu. Tıp eğitimi ile alternatif tıp uzmanlığı eğitimi aldı.

Alman Devlet Televizyonunda yaptığı açıklamalardan sonra “Almanları susturan Türk” olarak tanındı. 20017’de Diriliş Postası’nda köşe yazmaya başladı. 2018’de Kudüs Vicdanımın Vasiyetidir adlı kitabı yayımlandı. Almanya’da çeşitli hayır kurumları ve sivil kuruluşlarda aktif hizmetlerde bulundu. Gerek sivil toplum kuruluşlarıyla gerekse münferit olarak İslam coğrafyasının 40’a yakın ülkesine gitti.

Selmanoğlu sosyal faaliyetlerin yanında siyasete girerek aktif olarak saha çalışmaları yaptı.1993- 2003 tarihleri arasında İslam Toplumu Millî Görüş Gençlik Teşkilatı ve 2003 – 2013 arasında İslam Toplumu Millî Görüş bünyesinde muhtelif görevlerde bulundu. 2013 – 2015 yıllarında ise Almanya’da UETD Avrupalı Türk Demokratlar Birliği Heilbornn Teşkilat Başkanı olarak görev yaptı. 2015 – 2017’de UETD Bölge Gençlik Başkanı olarak görev icra etti. Halen köşe yazılarına ve konferanslarına devam eden Tuğrul Selmanoğlu evli ve iki çocuk babasıdır. Almanya’da ikamet etmektedir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 55
  • murat avcı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun seviyoruz kendisini
    Cevapla
  • muro 5 yıl önce Şikayet Et
    kendisinin facebook'tan takip ediyoruz. Seviyoruz seni. Hayırlı olsun
    Cevapla
  • serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel..
    Cevapla
  • Resimsiz 5 yıl önce Şikayet Et
    İsabet olmuş... Allah hayırlı etsin.
    Cevapla
  • yücel 5 yıl önce Şikayet Et
    DIŞ TİCARET UZMANLIĞI Dİye bir bölüm yokki dış ticaret bölümü var, iki yıllık bölümün uzmanlıgı da neyın nesı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan'la yarışıyor - 27 Nisan günün gazete manşetleri
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz