Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan flaş karar! Artık dizi oyuncuları...

Fox TV'de her pazartesi akşamı yayınlanan Yasak Elma isimli dizi projesinde Halit karakterini canlandıran Talat Bulut flaş bir karara imza attı. Yasak Elma oyuncu kadrosundaki Talat Bulut, rol arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmaların akabinde hem dizi setindeki karavanını ayırdı, hem de hakkında konuşmama yasağı çıkardı.

Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan flaş karar! Artık dizi oyuncuları...
Yasak Elma'daki Talat Bulut'tan flaş karar! Artık dizi oyuncuları...
GİRİŞ 10.10.2018 16:48 GÜNCELLEME 10.10.2018 16:54

Fox TV ekranlarının geniş bir izleyici kitlesine sahip Yasak Elma adlı dizi projesinde baş rol üstlenen usta oyuncu Talat Bulut'un flaş bir karara imza attığının bilgisine ulaşıldı. Her hafta yüksek izlenme başarısıyla adından söz ettiren ve çok konuşulan sürprizlerle dolu bölümleriyle seyircisini ağırlayan Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Talat Bulut hakkında öne sürülen taciz iddiaları sonrasında rol arkadaşlarıyla arasında sürekli olarak tartışma ve gerilim yaşanıyordu. Her ne kadar hakkında savcılık tarafından takipsizlik kararı verilip ortaya atılan taciz iddiasından aklansa da, rol arkadaşları Talat Bulut'a karşı tavır almaya yöneldi ve hakkında birtakım olumsuz söylemlerde bulundu. Hatta son zamanlardaki ardı arkası kesilmeyen polemiklerin ardından televizyon ekranlarının güçlü yapımlarından Yasak Elma'nın reyting oranlarında düşüş meydana gelmeye başladı. Dizi setinde işler sarpa sarınca Talat Bulut, hem rol arkadaşlarından dizi setindeki karavanını ayırdı, hem de Şevval Şam ve Eda Ece'ye kendisi hakkında konuşmama yasağı çıkardı. İşte, en son gelişmeler...

Yasak Elma 18.bölüm fragmanı: Alihan'ın annesinden Zeynep girişimi!

ŞEVVAL SAM&EDA ECE: ‘’MAALESEF O KİŞİ İLE AYNI SETTE OLMAK ZORUNDAYIZ’’

Yasak Elma projesinde Halit karakterini canlandıran Talat Bulut, hakkında dizi setinde çalışmakta olan Özge Ş. İsimli kostüm asistanını taciz ettiği gerekçesiyle öne sürülen iddiaların mahkeme tarafından takipsizlik kararı alınmasıyla birlikte aklanarak ortaya atılan bu iddiaların asılsız, yalan ve iftira olduğunu ispatladı. Ancak rol icabı Talat Bulut'a yakın olması lazım gelen Şevvam Sam ve Eda Ece’ye bu duruma yönelik soru yöneltilmesinin akabinde ‘’maalesef o kişi ile aynı sette olmak zorundayız’’ şeklinde ifadelere yer vererek gündemde büyük bir ses getirmiş ve Talat Bulut'u da son derece sinirlendirmişti.

ŞEVVAL SAM EDA ECE

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti