Diriliş Ertuğrul 122.bölümü ne zaman? Yeni sezon öncesi önemli gelişme...

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul 122.bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni sezonu yine seyirciyi ekranlara kilitleyecek dizinin başlangıç tarihi büyük merak konusu oldu. Başrolünde Engin Altan Düzyatan'ın yer aldığı Diriliş Ertuğrul 5.sezonu hakkında ise önemli detaylar ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul 122.bölümü ne zaman? Yeni sezon öncesi önemli gelişme...
Diriliş Ertuğrul 122.bölümü ne zaman? Yeni sezon öncesi önemli gelişme...
GİRİŞ 24.10.2018 09:15 GÜNCELLEME 24.10.2018 09:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde yeni bölüm tanıtımı yayınlanan Diriliş Ertuğrul 122.bölümü ne zaman başlayacak sorusu izleyici tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Yine heyecan dolu bir sezon yaşanacağı Diriliş Ertuğrul 5.sezonu hakkında ise önemli detaylar ortaya çıktı. "10 yıldır Moğolların zorbalığına rağmen Söğüt ahalisini ihya ettim. Düşmanlarım bizi içten içe çürütmek istemesi anlarım." diyen Ertuğrul Bey yeni savaşın sinyallerini verdi. Peki TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş ne zaman başlayacak? Yeni sezonda Osman karakterini kim oynayacak? İşte tüm merak edilenler...

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 122.BÖLÜM FRAGMANI

 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu fragmanında tarih beklentisi yaşayan izleyiciler büyük üzüntü yaşadı. ‘Çok yakında TRT 1’de’ ifadesi kullanıldığı fragmanda yayın tarihi net olarak belirtilmedi. Ancak ilk bölüm çekimleri tamamlanan dizinin ekim sonu ya da kasım başında ekrana gelmesi bekleniyor.

OSMAN KARAKTERİNİ KİM OYNAYACAK?

'Diriliş Ertuğrul dizisinde Burak Özçivit'in oynayacak mı?' sorusu yanıt buldu. Burak Özçivit'le fotoğrafını paylaşan Diriliş Ertuğrul dizisinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, 'Diriliş Osman' dizisi için ilk defa açıklama yaptı.

Diriliş Osman

Diriliş Ertuğrul dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle Diriliş Osman konseptiyle buluşacak. Osman'ın başarılı oyuncu Burak Özçivit canlandıracak. Dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, sosyal medya hesabıncan bir paylaşımda bulundu. Bozdağ paylaşımında Burak Özçivit ile fotoğrafını paylaşarak ""DirilişErtuğrul" dizisi 2019-2020 sezonunda izleyicisiyle "DirilişOsman" konseptiyle buluşacak. Uzun süredir büyük bir titizlikle yürüttüğümüz projede Osman karakterine ise Burak Özçivit hayat verecek. Bu vesileyle yol arkadaşlığımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

KAYRA ŞENOCAK DAHİL OLDU

Yeni sezon kadrosuna İlker Aksum, Hande Soral, Armağan Oğuz, Ünal Silver, Kimya Gökçe Aytaç, Enis Yıldız ve Eser Karabil'i kadrosuna dahil eden Diriliş Ertuğrul, yepyeni isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor.  Son olarak Vatanım Sensin’de ‘Doktor Suat’ karakteri ile yer alan başarılı oyuncu Kayra Şenocak, yeni sezon tarihi hala belirlenmeye Diriliş’in kadrosu Aktemür rolü ile katıldı

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 5. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin 5. sezonunda artık hikaye Ertuğrul Gazi’den Osman Gazi’ye doğru kayacak. Osman Gazi’nin hikayesine geçişin yavaş olacağı ve 10’lu yaşlardan itibaren yansıtılmaya başlanacağı belirtiliyordu. Diriliş Ertuğrul’un 5. sezonu hakkında bilgi veren Mehmet Bozdağ, çekimlerin Eylül ayının ortasında başladığını belirtti.

10 yıllık zaman atlamasının yaşanacağı dizide Ertuğrul’un oğlu Osman ve diğer önemli roller için geniş bir cast çalışması yapılıyor.

YORUMLAR 7
  • memoş 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence fatih sultana benzediği için rol verilmiş
    Cevapla
  • Abuzer 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi sos verecek gibi 10 yıl gecmiş ertuğrul ve anası hic yaşlanmamış..coğu yeni karakterlerde iş yok..
    Cevapla
  • adil paşa ece 5 yıl önce Şikayet Et
    ben çok isterim filminizde oynamayı, ilgili beyefendi dikkatinizi çekmiş olabilirmiyim eminim bu mesajı okuyorsunuzdur.
    Cevapla
  • SRDR 5 yıl önce Şikayet Et
    Her bölümü ayrı bir film kalitesiyle çekilen bir diziden pembe dizi sürekliliği beklememek lazım. Oyuncu seçimlerinde dikkat edilmesi lazım bence. Milletin gözünde farklı dizilerde kişiselleşmiş karaktere sahip oyuncular yerine karakteri, kişiliği düzgün az tanınmış oyuncuların seçilmesi daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bence Burak Özçivit yanlış bir seçim. Daha genç, yetenekli ve bilinmeyen birisi olmalıydı. Diriliş Ertuğrul da kanal D de başlayıp hüsrana uğrayan Fatih dizisi gibi olacak sonu gibi gözüküyor.
    Cevapla
  • beykozlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bence engin altandüzyatan içinde aynı şey söylenebilirdi en başında ama çok iyi oturdu belki burakta bu rol için uygun kişidir önyargılı bakmayalım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?