Bir Litre Gözyaşı ekran macerasına son veriyor! Neden final yapıyor?

Kanal D ekranlarından yayın hayatına başladığı günden bu yana izlenme oranlarında beklenilen başarıyı tutturamayan Bir Litre Gözyaşı ekran serüvenini sonlandırma kararı aldı. Peki, yapımcının ve kanalın aldığı kararla birlikte Bir Litre Gözyaşı ne zaman, neden final yapacak? Bir Litre Gözyaşı final bölümü günü tarihi!

Bir Litre Gözyaşı ekran macerasına son veriyor! Neden final yapıyor?
Bir Litre Gözyaşı ekran macerasına son veriyor! Neden final yapıyor?
GİRİŞ 23.10.2018 23:16 GÜNCELLEME 23.10.2018 23:16
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kanal D'de yayın hayatına başlangıç yapan ve gerek ele alınan konusuyla gerekse oyuncu kadrosundaki yetenekli isimlerle birlikte yeni sezonun güçlü dizi projeleri arasında gösterilen Bir Litre Gözyaşı ekran macerasını noktalama kararı aldı. Gerçek bir yaşam öyküsünden esinlenilerek senaryosu oluşturulan Bir Litre Gözyaşı, kısa bir zaman önce yürek burkan sahneleriyle izleyici kitlesinin karşısına geçse yayınlandığı ilk bölümden itibaren izlenme oranlarında beklenilen sükseyi yakalayamaması ve bu nedenle sıralamanın çok altında kalması nedeniyle ekranlara final bölümüyle veda edeceği açıklandı. Peki, hem yapımcı kanadından hem kanalın aldığı karar doğrultusunda yayın akışından kaldırılarak sonlandırılacak Bir Litre Gözyaşı ne zaman final yapacak? İşte, dizinin tutkunlarını hayal kırıklığına uğratacak Bir Litre Gözyaşı final bölümü günü ve tarihi...

BİR LİTRE GÖZYAŞI

 

 

BİR LİTRE GÖZYAŞI NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yönetmenliğini Serdar Şahin'in üstlendiği, senaryosunu Sertaç Ergin, Neşe Şen, ve Gül Meriç Özen'in kaleme aldığı ve Med Yapım-Mf Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarında kısa bir zaman önce yayın hayatına merhaba diyen Bir Litre Gözyaşı, reyting sıralamasında arzu edilen başarının çok altında olduğu için final yapma kararı aldı. Oyuncu kadrosunda Sanem Çelik, Tolga Pekin, Miray Daner, Helin Kandemir, Revna Çolak, Mert Yazıcıoğlu, Görkem Mete Demir, Mert Yazıcıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Bir Litre Gözyaşı 3 bölüm sonra ekranlara veda ederek, 11 Kasım Pazar tarihi itibariyle final yapması bekleniyor.

BİR LİTRE GÖZYAŞI

YORUMLAR 21
  • Çalkuşu 5 yıl önce Şikayet Et
    Filim çok güzeldi final yapmasın lütfen
    Cevapla
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Dizi gerçekten çok güzeldi . Devam etmesini rica ediyoruz..
    Cevapla
  • yusuf 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok guzel bir dizi bitmesun ya
    Cevapla
  • bahar 5 yıl önce Şikayet Et
    güzel bır dızıydı neden bıtıyorkı bence devam etsin lutfen
    Cevapla
  • Elifnur 5 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen finale girmesin be sadece o diziyi izliyordum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa’da toprak kayması... Vali Gül'den açıklama: 30 bina tahliye edildi
Rusya NATO'yu göz hapsine aldı! O ülkelerden ev satın alıyorlar